De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Well (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag. 

De Wellsche Hut is te vinden in het dorpje Well, pal aan de grens met Duitsland. Dit dorp kent vele oude verhalen en mythes en zo ook de Wellsche Hut. Dit restaurant is de ideale plek om bij te komen na een lange fietstocht in de Maasduinen of een cultureel bezoek aan Kasteel Well. Geniet van een kop koffie en een stukje Limburgse vlaai of uitgebreide lunch. Ze accepteren gelukkig ook uw Dinercheque!

De Wellsche Hut is zes dagen per week geopend tussen 10:00 en 20:00. In ruil voor uw Dinercheque kunt u er niet alleen heerlijk lunchen, maar ook dineren. Het is ook een zeer geschikt plek voor kinderen. Er is een speeltuin waar de kleintjes zich prima kunnen vermaken én ze serveren diverse pannenkoeken. Dit is natuurlijk ook zeer geschikt voor volwassenen! Wat dacht van een pannenkoek met spek of een pannenkoek met brie en zalm? Verder vindt u diverse broodjes, soepen, salades en warme gerechten op de kaart. Voor de extra stevige lunch bestelt u het 12-uurtje, een Indonesische hamburger met satésaus of een goed gevulde pasta. Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque te komen dineren bij De Wellsche Hut. Onder de hoofdgerechten vindt u diverse klassiekers zoals biefstuk, varkensschnitzel, zalmfilet, kalfslever en een vegetarische loempia. De vleesliefhebber kan voor slechts €18,15 onbeperkt spareribs eten. Betalen kan natuurlijk ook met uw Dinercheque.

De Wellsche Hut is aangesloten bij Happen en Trappen. Dit is een fietstocht van ruim vijftig kilometer langs stuifzandgebieden, heidevelden en naaldbossen. Bij De Wellsche Hut kunt u weer even ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. Eet smakelijk!

Contactgegevens:

De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.
Wezerweg 13
5855 EM Well
Telefoon: 
0478-501546
Nationale Diner Cadeaukaart Well De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kevelaarsedijk 6
5855 GC Well
Telefoon: 
0478-503179
Nationale Diner Cadeaukaart Well Brasserie De Huiskamer
Adres: 
Nieuweweg 16
5853AP Siebengewald
Telefoon: 
0485442968
Nationale Diner Cadeaukaart Siebengewald Restaurant De Klaproos
Adres: 
Rimpelt 31
5851EK Afferden
Telefoon: 
0485531400
Nationale Diner Cadeaukaart Afferden Boscafé 't Rimpelt