Brasserie De Huiskamer

Well (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw dinercheque kunt u uitstekend terecht bij Brasserie De Huiskamer! Deze leuke brasserie is gevestigd aan de Kevelaarsedijk in Well. Het personeel van deze brasserie werkt hard en helpt u vriendelijk met verschillende vragen en wensen. De ‘brasserie’ stamt af van het Duitse ‘Brauhaus’, dit zijn brouwerijen waar u het bieren ter plekke kunt consumeren. Bij Brasserie De Huiskamer kunt u ook zeker verschillende soorten bieren drinken, maar u kunt meer met uw dinercheque! Zo staat een brasserie bekend om gerechten die u altijd kunt eten, ook wel de ‘dagschotels’ genoemd. Neem uw vrienden en familie mee om deze dagschotels eens met zijn allen te proeven!

De koks maken heerlijke gerechten voor u klaar. Zo kunt u met uw dinercheque langskomen voor de lunch of het diner. Er is een lunch menukaart, diner menukaart en een Maasduinenmenu. Al deze verschillende menu’s hebben heel veel keuze uit verschillende verrukkelijke gerechten. Zo zijn er verschillende soorten soepen en salades, maar ook heerlijke soorten belegde broodjes voor de lunch. Voor het diner zijn er heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten waar u uit kunt kiezen. Heerlijke gerechten met vlees, maar ook met vis en genoeg andere soorten ingrediënten! Jong en oud kan heerlijke dingen komen smullen, zelfs voor de wat moeilijkere eters zal er zeker iets lekkers te eten zijn!

De Huiskamer is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 uur. Maandag en dinsdag is De Huiskamer gesloten. Wilt u eens langskomen? Dat kan zeker, en vergeet dan ook zeker uw dinercheque niet mee te nemen!

Contactgegevens:

Brasserie De Huiskamer
Kevelaarsedijk 6
5855 GC Well
Telefoon: 
0478-503179
Nationale Diner Cadeaukaart Well Brasserie De Huiskamer

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Monseigneur Hanssentraat 10
5807BD Oostrum
Telefoon: 
0478583223
Nationale Diner Cadeaukaart Oostrum Restaurant Bowling Venray
Adres: 
Rimpelt 31
5851EK Afferden
Telefoon: 
0485531400
Nationale Diner Cadeaukaart Afferden Boscafé 't Rimpelt