De Tellerlikker

Winschoten (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

De noordelijke stad Winschoten staat bekend om zijn gezelligheid. De bijnaam van de inwoners is niet voor niets ’Sodommers’. U kunt nu ook proeven wat die gezelligheid betekent. Bijvoorbeeld bij het eetcafé De Tellerlikker. De naam betekent natuurlijk Bordenlikker in het Duits en na een avondje uiteten in dit eetcafé begrijpt u waarom er voor deze naam is gekozen. Iedereen kan hier lekker tafelen vanwege de combinatie van lekker eten en gastvrijheid. Natuurlijk kunt u ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het keuken team heeft een kaart samengesteld die is beïnvloed door drie verschillende keukens, de Franse, de Nederlandse en de Duitse keuken. De Franse keuken is gekozen omdat de smaken hiervan goed zijn gebalanceerd. De Nederlandse keuken omdat ze bij de Tellerlikker, ondanks de Duitse naam, gewoon Nederlands zijn. En de Duitse keuken omdat u toch met een kleine wandeling de grens over bent. Door deze keukens te combineren is een kaart ontstaan die voor elke gast een brede keus heeft en ook een verdomde lekker van smaak is. Kies bijvoorbeeld voor de lekkere visgerechten of neem één van de zes verschillende schnitzels. Het is aan u.

Om van het diner een geheel te maken hebben ze bij de Tellerlikker een nieuwtje bedacht, Tafelgrillen. U krijgt aan tafel een eigen grill en vier verschillende soorten vlees of vis. U mag deze vervolgens zelf grillen. Dit is hartstikke gezellig en ook nog eens handig. U zult immers nooit meer té rood of té gaar vlees hebben!

Reis dus snel af naar het noorden en kom uw bordje aflikken bij De Tellerlikker. U mag natuurlijk ook gewoon betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

De Tellerlikker
De Venne 111
9671 EP Winschoten
Telefoon: 
0597-415579
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten De Tellerlikker

Meer restaurants in de buurt

Restaurant 't Stadshuys

Winschoten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Langestraat 10b
9671 PB Winschoten
Telefoon: 
0597-434530
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten Restaurant 't Stadshuys
Adres: 
Synagoge-passage 4-6
9671 EC Winschoten
Telefoon: 
0597551801
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten Bakker Bart Winschoten
Adres: 
Venne 74B5
9671 ET winschoten
Telefoon: 
0597745074
Nationale Diner Cadeaukaart winschoten Kubjertos Filipino Moderno