Restaurant t Stadshuys

Winschoten (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Sinds in het begin van Augustus 2000 de deuren van ’t Stadhuys werden geopend is er het al elke avond een succes verhaal. Het is een begrip geworden waar gasten van heinde en verre komen om eens echt bourgondisch te genieten. En dat kan als geen ander in dit knusse eetcafé in Numansdorp. Hier worden dagelijks de lekkerste maaltijden op de tafels getoverd. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of een diner waar u versteld van zult staan. Maar ook een welverdiende borrel ligt is een mogelijkheid. Net als betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Ze weten bij ’t Stadhuys dat ze de aangewezen locatie zijn voor een elke vorm die een gezellige avond aan kan nemen. Voor een gezellige borrel met de vriendengroep maar natuurlijk ook voor dat intieme diner voor twee. U bedenkt het, ’t Stadhuys voert het uit. Daar doen ze absoluut niet moeilijk. Sterker nog, het personeel van ’t Stadhuys staat altijd voor u klaar om u op uw wenken te bedienen. Het is niet voor niets dat het eetcafé een lange lijst van vaste gasten heeft verzameld die met grote regelmaat terug blijven komen.

Dat komt deels door het buitengewoon gastvrije personeel maar ook doordat het eten van een kwaliteit is dat u uw vingers er bij af zult likken. Laat niet langer op u wachten en kom snel langs om lid te worden van deze lange lijst. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom om hier onderdeel van te worden.

Contactgegevens:

Restaurant t Stadshuys
Langestraat 10b
9671 PB Winschoten
Telefoon: 
0597-434530
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten Restaurant t Stadshuys

Meer restaurants in de buurt

De Tellerlikker

Winschoten
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Venne 111
9671 EP Winschoten
Telefoon: 
0597-415579
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten De Tellerlikker

Restaurant Victoria

Winschoten
A la carte, Buffet, High tea and Lunch
Adres: 
Marktplein 6
9671AZ Winschoten
Telefoon: 
0597418472
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten Restaurant Victoria

Hotel Victoria

Winschoten
A la carte, Afhalen, Buffet, High tea and Lunch
Adres: 
Marktplein 6
9671AZ Winschoten
Telefoon: 
0597418472
Nationale Diner Cadeaukaart Winschoten Hotel Victoria