De Koningsherberg (Geen e-vouchers)

Anloo (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het mooie Anloo in Drenthe ligt restaurant De Koningsherberg. Met uw Dinercheque bent u hier van harte uitgenodigd voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Maar ook voor een vers gezette kop koffie, gemaakt met de beste bonen, en een stuk huisgemaakte appeltaart bent u hier aan het juiste adres. In de omgeving van de Koningsherberg liggen prachtige natuurgebieden waaronder het Drentse Aa. De kaart van de Koningsherberg is gevarieerd en bevat voor ieder wat wils, u kunt dan ook met elk gezelschap aanschuiven. In de winter kan dit in het gezellige restaurant en in de zomer op het riante terras.

Vanaf 12.00 uur bent u welkom voor de lunch. Onze lunchkaart is zeer uitgebreid en bevat onder andere vers belegde broodjes, maar ook warme lunchgerechten en pannenkoeken. Daarnaast zijn onze huisgemaakte boeren herberg soepen zeer aan te raden!

Vanaf 17.00 uur voeren wij onze dinerkaart met met wederom vele heerlijke gerechten. Deze worden nog aangevuld met ons regelmatig wisselende drie gangen menu voor slechts €19,95. Deze vindt u op ons krijtbord. Hoe klinkt een warm olijfbroodje en soepje vooraf en vervolgens onze befaamde steak met huisgemaakte champignon/roomsaus? Onze deskundige bediening biedt u graag advies bij het maken van uw keuze. Schroom ook niet om te vragen naar de mogelijkheden wanneer u een bepaald dieet volgt of een allergie heeft.

De geschiedenis van onze herberg gaat terug tot 1856 toen het nog een logement en café was van de familie van Rein. In de eeuwen daarna is het de Koningsherberg vaak van eigenaar en karakter veranderd. Sinds 2009 huurt de familie Oostenrijk het pand. Het volledige verhaal kunt u vinden op onze website. Hopelijk mogen wij u snel eens met uw Dinercheque verwelkomen!

Contactgegevens:

De Koningsherberg (Geen e-vouchers)
Brinkstraat 2
9467 PE Anloo
Telefoon: 
0592-271216
Nationale Diner Cadeaukaart Anloo De Koningsherberg (Geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Jimm's

Gieten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsstraat 2
9461GS Gieten
Telefoon: 
0592261651
Nationale Diner Cadeaukaart Gieten Jimm's

Eetcafé de Grutter

Annen
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Brink 18
9468 BP Annen
Telefoon: 
0592271305
Nationale Diner Cadeaukaart Annen Eetcafé de Grutter

Brasserie Gienieten

Gieten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oude Groningerweg 1
9461 BP Gieten
Telefoon: 
0592205071
Nationale Diner Cadeaukaart Gieten Brasserie Gienieten