Jimm's

Gieten (DR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Gieten is een dorp vlakbij Assen, midden tussen de prachtige natuurgebieden van Drenthe. Onder andere ligt het nog geen 15 minuten van Drouwenerzand, een attractiepark en natuurgebied. Een heerlijk dagje uit dus, met zijn tweeën of met de kinderen. Bent u in de buurt en begint u wel trek te krijgen? Niet gevreesd, in hartje Gieten vindt u Restaurant Jimm’s. Hier kunt u heerlijk dineren of lekker lunchen, maar ook voor een kopje koffie bent u bij ons van harte welkom. Met een mooi uitzicht op de pittoreske Brink van Gieten, is er in de wijde omtrek geen fijner plekje om uw dinercheque te verzilveren!

Loop binnen in ons mooi ingerichte restaurant en neem bij ons plaats. Wij hebben een fijne ruimte voor groepen, een prachtige serre van waar u een fantastisch uitzicht heeft en een terras waar u van het zonnetje kunt genieten. Familie staat bij ons hoog in het vaandel. De naam Jimm’s staat dan ook voor de namen van ons gezin, Joke, Inez, Mylan en Martin. De sfeer in ons restaurant is dan ook altijd gemoedelijk en gastvrij, het is net alsof u bij ons thuis op bezoek komt.

Elke maand verandert de kaart van Jimm’s. Zo kunnen wij inspelen op de ingrediënten en maaltijden die horen bij het seizoen. Er zijn echter een aantal gerechten die wij natuurlijk niet van de kaart kunnen halen, zoals een aantal van onze heerlijke steaks, de onbeperkte spareribs en de onbeperkte varkenshaas. Voor een snelle hap kunt u ook bij ons terecht. Dan kunt u kiezen van onze schnitzelkaart, uit wel twaalf verschillende soorten schnitzels, waaronder een wienerschnitzel, cordon bleu of de schnitzel Jimm’s met tomatensalsa en kaas.

Komt u snel een keer bij ons genieten? Wij kunnen niet wachten om u te mogen verwelkomen in het prachtige Gieten. Ook als u uw dinercheque bij zich heeft!

Contactgegevens:

Jimm's
Stationsstraat 2
9461GS Gieten
Telefoon: 
0592261651
Nationale Diner Cadeaukaart Gieten Jimm's

Meer restaurants in de buurt

Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)

Gasselte
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Kerkstraat 2C
9462 PS Gasselte
Telefoon: 
0599-564746
Nationale Diner Cadeaukaart Gasselte Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)
Adres: 
Gieterweg 2
9462TD Gasselte
Telefoon: 
0599-564725
Nationale Diner Cadeaukaart Gasselte Restaurant De Wiemel
Adres: 
Brinkstraat 2
9467 PE Anloo
Telefoon: 
0592-271216
Nationale Diner Cadeaukaart Anloo De Koningsherberg (Geen e-vouchers)