Grand Cafe Groningen

Groningen (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Biologisch
Omschrijving: 

Wist u dat u de mogelijkheid heeft om met uw dinercheque te gaan dineren op een bijzondere locatie aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen? U bent namelijk zeven dagen per week welkom bij Grand Café Groningen om met uw dinercheque te komen genieten van een kopje koffie met een stuk taart, een uitgebreide brunch, een high tea, een lekker borrel met een goed glas wijn of een uitgebreid diner. Grand Café Groningen is gevestigd in een prachtig 19de eeuws pand dat ooit eigendom was van de Steenkolen handelsvereniging en dit zorgt voor een bijzondere ambiance.

Wat ook bijzonder is aan Grand Café Groningen, is dat er door de chefs die met veel plezier in de keuken staan altijd wordt gewerkt met lokale producten. Het liefst ook nog biologisch. De reden hiervoor is dat het zowel goed is voor het milieu als voor de economie van de mooie provincie Groningen. Bovendien kunt u hier met uw dinercheque zelf ook van profiteren, want het gebruik van lokale en biologische ingrediënten zorgt voor extra smaakvolle en gezonde gerechten! Op het menu staan dus duurzame vis, voedsel van lokale boeren en brood van de ambachtelijke bakker. U kunt dus eten van hoge kwaliteit verwachten bij uw bezoek!

Kom zelf de mooie locatie bekijken en proef van alle heerlijkheden die op de regelmatig wisselde kaart staan. Het team van Grand café Groningen hoopt u snel welkom te mogen heten, en uw dinercheque is natuurlijk ook welkom! Wij wensen u een fijne middag of avond toe bij Grand Café Groningen.

Contactgegevens:

Grand Cafe Groningen
Gedempte Zuiderdiep 56
9711HK Groningen
Telefoon: 
0503640081
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Grand Cafe Groningen

Meer restaurants in de buurt

Moro

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gedempte Kattendiep 21
9711PL Groningen
Telefoon: 
0503603666
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Moro

Capricio

Groningen
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Akerkhof 6
9711 JB Groningen
Telefoon: 
0503130432
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Capricio
Adres: 
Oude Kijk In Het Jatstraat 47
9712EC Groningen
Telefoon: 
0503116951
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Grand Cafe De Oude Kijk