Cheval Blanc

Heemstede (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Frans, Internationaal and Lekker Top-100
Omschrijving: 

Sinds oktober 1996 vindt u aan de Jan van Goyenstraat in Heemstede Restaurant Cheval Blanc. De Jan van Goyenstraat is een gezellige winkelstraat tussen de grens met Haarlem-Zuid en de Heemstede Dreef. U kunt hier gemakkelijk parkeren en daarna heerlijk dineren in een prachtige ambiance. Het restaurant is vernoemd naar het beroemde Franse wijnhuis in de Bordeaux-streek. Het team van Cheval Blanc is zeer bedreven in optimale gastvrijheid en behulpzaamheid. Hierdoor kunnen we u bij al uw bezoeken service op maat bieden. Komt u voor een feestelijk diner, een informeel zakenoverleg of gewoon een gezellig avondje uit? Wees welkom. Óók met uw Dinercheque.

Ons team in de keuken is jong, ambitieus en heel goed op elkaar ingespeeld. Onder leiding van chef-kok Huub van der Velden zijn zij sinds 2007 in het bezit van een ster van Michelin. Huub van der Velden staat bekend als een ware kunstenaar met eten door zijn eigen stijl en continue kwaliteit. Hij laat zich graag inspireren door het seizoen en maakt met vergeten groentes de meest creatieve variaties op klassiekers. Alles op uw bord is tot in de puntjes verzorgd, tot aan het garnituur.

U kunt bij Cheval Blanc kiezen voor ons a la carte menu of de specialiteiten van onze gerechten proeven met een van onze menu’s. De menu’s beginnen vanaf drie gangen en zijn vervolgens uit te breiden met meerdere gangen. Een menu laat u kennismaken met de grote diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Ook kunt u hier een passend wijnarrangement bij krijgen.

Uw Dinercheque is bij Cheval Blanc zeer welkom, dus kom snel eens langs!

Contactgegevens:

Cheval Blanc
Jan van Goyenstraat 29
2102CA Heemstede
Telefoon: 
023-5293173
Nationale Diner Cadeaukaart Heemstede Cheval Blanc

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Frederikparck 2
2012 DA Haarlem
Telefoon: 
023-5420911
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Parck
Adres: 
Houtplein 30
2012DH Haarlem
Telefoon: 
023-5321819
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem India Corner (alleen reserveren)

Bar Kitchen Zocher

Haarlem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Baan 7
2012 DB Haarlem
Telefoon: 
0237521880
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Bar Kitchen Zocher