Restaurant Parck

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Parck is gevestigd in een prachtige oude villa aan het Frederikspark in Haarlem. Een korte wandeling brengt u in het mooie centrum van Haarlem of bijvoorbeeld naar het theater en diverse uitgaansgelegenheden. Van maandag tot en met zondag kunt u bij ons terecht vanaf 11.00 tot laat in de avond. U bent welkom voor een kop koffie, lunch, borrel en een uitgebreid diner. U bent met hier met uw Dinercheque aan het juiste adres.

Het grote restaurant is opgedeeld in verschillende ruimtes, zodat u zowel voor een intiem diner-voor-twee terecht bij ons terechtkan als bijvoorbeeld met uw bedrijfsborrel of familiefeest. De inrichting is warm, gezellig en een tikje trendy, met als blikvangers het haardvuur en de grote bar. Onze menukaart bevat een mix van moderne en klassiek gerechten bereid met kwalitatief hoogwaardige producten. Voor de vaste prijs van €24,95 heeft u een drie gangen menu. U kunt bij ons kiezen uit 6 voorgerechten, 8 hoofdgerechten en 4 nagerechten. Uiteraard kunt u ook a la carte uw keuze maken. Wij bieden gerechten voor iedere smaak!

’s Zomers bent u van harte welkom op ons prachtige terras die rondom de villa loopt. U heeft hier een werkelijk prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark. ’s Ochtends is het een aanrader om hier uw dag te beginnen met een vers gezet kopje koffie.

Wij hebben voor de kleine gasten een gezellige speelhoek ingericht. Hier kunnen uw koters zich vermaken met spelletjes, kleurplaten en in de ‘minibioscoop’. Ook hebben wij een speciale menukaart voor hen samengesteld.

Wij hopen u snel eens met uw Dinercheque te mogen verwelkomen. Graag tot snel bij Parck!  

Contactgegevens:

Restaurant Parck
Frederikparck 2
2012 DA Haarlem
Telefoon: 
023-5420911
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Parck

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Houtplein 30
2012DH Haarlem
Telefoon: 
023-5321819
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem India Corner (alleen reserveren)

Bar Kitchen Zocher

Haarlem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Baan 7
2012 DB Haarlem
Telefoon: 
0237521880
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Bar Kitchen Zocher
Adres: 
Houtplein 2
2012 DG Haarlem
Telefoon: 
0237853975
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Bar Bistro Felien