Chefs Food & Drinks

Papendrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan de Burgemeester Keijzerweg 100 in Papendrecht bevindt zich het luxe rextaurant Chef’s! Food & Drinks. Bij dit restaurant bent u met uw dinercheque van harte welkom van alle lekkernijen die de chef voor u bereidt in de open keuken. De open keuken geeft u de mogelijkheid om mee te kijken hoe al het eten wordt bereid. Dit doen ze bij Chef’s omdat zij belang hechten aan zorgvuldig bereid voedsel en dat tonen ze u dan ook graag! De naam van het restaurant heeft daar ook mee te maken. De ‘Chef’ hecht namelijk zeer veel belang aan vers en puur eten, kwaliteitsproducten van het seizoen en leuke interactie met bediening, koks en met elkaar. U kunt er dan ook van uit gaan dat u bij een avond uit eten met uw dinercheque bij Chef’s! volledig in de watten gelegd zult worden.

Verse ingredienten in een moderne en bourgondische stijl, dat omschrijft het eten bij Chef’s Food & Drinks het beste. De beste stukken vlees of vis, op eigentijdse wijze bereid en met een verrassende garnering. Voor zowel liefhebbers van vis, vlees en vegetarische ingredienten zijn er ruime keuzemogelijkheden en voor de kinderen is er een aangepast kindermenu. Gedurende de zomer heeft de chef nog een extra optie voor u. U kunt dat het driegangen Wine & Bite menu bestellen, dat is opgebouwd uit verschillende tapas en hapjes met bij elke gang een bijpassend glas frisse wijn.

Voor een geheel verzorgde avond genieten in Papendrecht heet Chef’s! Food & Drinks u van harte welkom met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Chefs Food & Drinks
Burgemeester Keijzerweg 100
3353CW Papendrecht
Telefoon: 
0786152099
Nationale Diner Cadeaukaart Papendrecht Chefs Food & Drinks

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Meentpassage 62
3353HH Papendrecht
Telefoon: 
0786426605
Nationale Diner Cadeaukaart Papendrecht Delifrance Papendrecht

Bistro Basic

Papendrecht
A la carte
Adres: 
P.S. Gerbrandystraat 6
3354 BW Papendrecht
Telefoon: 
0786153752
Nationale Diner Cadeaukaart Papendrecht Bistro Basic

Het Bolwerck

Dordrecht
A la carte
Adres: 
Boomstraat 27
3311 TC Dordrecht
Telefoon: 
0787370130
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Het Bolwerck