Deli Papendrecht

Papendrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke lunchroom voor een brunch of high tea? Of zoekt u juist een plek waar u even kunt ontsnappen van de zaak? Dan moet u bij Delifrance Papendrecht zijn! Ze accepteren namelijk ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel. Zoals u misschien al wist, serveren ze bij Delifrance de heerlijkste Franse broden. Geniet van dagelijks verse producten voor u als trouwe klant of juist als nieuwe bezoeker. Iedereen is welkom! Neem ook uw Dinercheque mee.

Delifrance Papendrecht is zeven dagen per week geopend tussen 10:00 en 18:00. U kunt er terecht voor heerlijke belegde stokbroodjes zoals met salami, brie, tonijnsalade, hete kip of één van de vele andere verse belegsoorten. Probeer ook eens in ruil voor uw Dinercheque een van de verrukkelijke maaltijdsalades. Wat dacht u van een salade met kip, avocado, cashewnoten, tomaat en ui? Dit is niet alleen gezond, maar ook heel erg lekker! Het is ook mogelijk om één van de hartige of zoete Viennoiserieproducten te bestellen. Deze worden traditioneel tijdens het ontbijt gegeten, maar zullen heerlijk smaken op ieder moment van de dag. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque een kop koffie met een ham-kaascroissant, chocoladebroodje, saucijzenbroodje of rijkelijk gevulde quiche.

Het is ook mogelijk om de broodjes, salades en/of drankjes te laten bezorgen bij u thuis of op het werk. Dit is perfect voor een vergaderlunch of een gezellige vrijdagmiddagborrel! Kijk op de website voor de mogelijkheden. Delifrance Papendrecht hoopt u spoedig te zien.

Contactgegevens:

Deli Papendrecht
De Meentpassage 62
3353HH Papendrecht
Telefoon: 
0786426605
Nationale Diner Cadeaukaart Papendrecht Deli Papendrecht

Meer restaurants in de buurt

De Ertepeller

Papendrecht
A la carte, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Slobbengorsweg 149
3351LH Papendrecht
Telefoon: 
078-3032260
Nationale Diner Cadeaukaart Papendrecht De Ertepeller
Adres: 
Veerpromenade 21
3351 HM Papendrecht
Telefoon: 
0782211111
Nationale Diner Cadeaukaart Papendrecht Proeflokaal De Nieuwe Bourgondiër
Adres: 
Veerpromenade 106
3353 HG Papendrecht
Telefoon: 
0788501555
Nationale Diner Cadeaukaart Papendrecht Bakker Bart Papendrecht