Casa Italiana

Amsterdam (NH)
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u een avondje uit in Amsterdam perfect aftrappen bij Italiaans specialiteitenrestaurant Casa Italiana. Casa Italiana ligt aan de Korte Leidsedwarsstraat, vlakbij het bruisende Leidseplein. Hier zitten wij al sinds 1982, al zijn we in 2013 verder gegaan onder een andere eigenaar. Niet heel relevant natuurlijk verder, maar wat wel relevant is, is dat wij de heerlijkste Italiaanse gerechten bereiden voor onze gasten. Bij Casa Italiana kunt u dan ook op ontspannen en gezellige wijze uw stapavond beginnen. Wij liggen vlakbij het bruisende en levendige uitgaanscentrum van Amsterdam, wat ons tot de ideale locatie maakt voor een lekker diner voordat u het nachtleven induikt. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke pizza of een lekkere pasta. Zo kunt u nog lekker even onthaasten voordat u weer de drukte van Amsterdam opzoekt. In onze gezellige en ruime dinerzaal kunt u in ieder geval ontspannen plaats nemen. De ideale plek om even lekker te onthaasten en u voor te bereiden op de drukte van Amsterdam die u ongetwijfeld later op de avond zult ervaren.

Bij Casa Italiana staan we bekend om de topkwaliteit pasta en de lekkere pizza’s. Een groot aantal vaste klanten weet dan ook weer vaak de weg naar ons gezellige restaurant te vinden. Onze gastvrijheid en het heerlijke Italiaanse eten zijn daar mede verantwoordelijk voor. Met uw Dinerbon kunt u zelf ontdekken waarom onze gasten zo vaak bij ons terugkomen!

Kom gezellig bij ons langs met uw Dinercheque en geniet eerst van de gezellig en de ontspanning en daarna van het bruisende Leidseplein. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons langs komt!

Contactgegevens:

Casa Italiana
Korte Leidsedwarsstraat 109
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0202218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Casa Italiana

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat 105
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
020-4200435
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Chicanos

Mayas Grillsteakhouse

Amsterdam
Argentijns and Steakhouse
Adres: 
Korte Leidsdwarsstraat 111
1017 PX Amsterdam
Telefoon: 
020-2218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mayas Grillsteakhouse
Adres: 
Leidsekruisstraat 26
1017RJ Amsterdam
Telefoon: 
0203620054
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Cosy By Mandy