Casa Italiana

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u een avondje uit in Amsterdam perfect aftrappen bij Italiaans specialiteitenrestaurant Casa Italiana. Casa Italiana ligt aan de Korte Leidsedwarsstraat, vlakbij het bruisende Leidseplein. Hier zitten wij al sinds 1982, al zijn we in 2013 verder gegaan onder een andere eigenaar. Niet heel relevant natuurlijk verder, maar wat wel relevant is, is dat wij de heerlijkste Italiaanse gerechten bereiden voor onze gasten. Bij Casa Italiana kunt u dan ook op ontspannen en gezellige wijze uw stapavond beginnen. Wij liggen vlakbij het bruisende en levendige uitgaanscentrum van Amsterdam, wat ons tot de ideale locatie maakt voor een lekker diner voordat u het nachtleven induikt. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke pizza of een lekkere pasta. Zo kunt u nog lekker even onthaasten voordat u weer de drukte van Amsterdam opzoekt. In onze gezellige en ruime dinerzaal kunt u in ieder geval ontspannen plaats nemen. De ideale plek om even lekker te onthaasten en u voor te bereiden op de drukte van Amsterdam die u ongetwijfeld later op de avond zult ervaren.

Bij Casa Italiana staan we bekend om de topkwaliteit pasta en de lekkere pizza’s. Een groot aantal vaste klanten weet dan ook weer vaak de weg naar ons gezellige restaurant te vinden. Onze gastvrijheid en het heerlijke Italiaanse eten zijn daar mede verantwoordelijk voor. Met uw Dinerbon kunt u zelf ontdekken waarom onze gasten zo vaak bij ons terugkomen!

Kom gezellig bij ons langs met uw Dinercheque en geniet eerst van de gezellig en de ontspanning en daarna van het bruisende Leidseplein. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons langs komt!

Contactgegevens:

Casa Italiana
Korte Leidsedwarsstraat 109
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0202218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Casa Italiana

Meer restaurants in de buurt

Mayas Grillsteakhouse

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Korte Leidsdwarsstraat 111
1017 PX Amsterdam
Telefoon: 
020-2218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mayas Grillsteakhouse

Angus Burger

Amsterdam
A la carte and Vlees
Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat 99
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0630030185
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Angus Burger
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 114
1017 NN Amsterdam
Telefoon: 
0684320166
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Monkey Temple (Nepalese Street Food)