Mayas Grillsteakhouse

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Heeft u weer eens behoefte aan een echte traditionele Argentijnse biefstuk? Dan moet u bij Grill en Steakhouse Maya in Amsterdam zijn. U kunt hier ook met uw Dinercheque terecht! Dit sfeervolle restaurant is te vinden in de buurt van Leidseplein, wat betekent dat een etentje zeer goed te combineren valt met een bezoekje aan één van de vele concertzalen, clubs en kroegen in de buurt. Grill en Steakhouse Maya is de perfecte plek om uw avond te beginnen! Uw Dinercheque is hier goed besteed.

Grill en Steakhouse Maya is dagelijks geopend. Bel even om te reserveren of schuif gewoon aan in het sfeervolle restaurantgedeelte. Op de menukaart van Maya vindt u een divers aanbod aan vleesspecialiteiten zoals spareribs, hamburgers en lamskoteletten. Uiteraard kunt u ook uw favoriete steak uitkiezen in ruil voor uw Dinercheque. Wat dacht u van lendebiefstuk, entrecote, ossenhaas, rib eye en t-bone steak? Alle biefstukken worden direct uit Argentinië geïmporteerd en zijn in verschillende groottes te bestellen. Bestel hierbij een frisse salade en keuze uit frietjes, gepofte aardappel, rijst of groenten. Vindt u het leuk om van alles wat te proberen? Bestel dan de ‘’Parrillada’’ voor twee met lendebiefstuk, entrecote, spareribs, kipfilet, chorizo en maiskolf. Dat wordt smullen!

Maya is een zeer veelzijdige eetgelegenheid en biedt voor iedere Dinercheque wat wils. Zo kunt u ook traditionele Mexicaanse fajitas bestellen. Dan krijgt u tortilla’s die u zelf mag vullen met bijvoorbeeld kip, rundvlees, garnalen of groenten. Hier zit ook salade, kaas, guacamole en zure room bij. Het team van Maya hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Mayas Grillsteakhouse
Korte Leidsdwarsstraat 111
1017 PX Amsterdam
Telefoon: 
020-2218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mayas Grillsteakhouse

Meer restaurants in de buurt

Casa Italiana

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat 109
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0202218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Casa Italiana

Angus Burger

Amsterdam
A la carte and Vlees
Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat 99
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0630030185
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Angus Burger
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 114 H
1017 NN Amsterdam
Telefoon: 
0684320166
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Durbar Indian & Nepalese Restaurant