Cafe Restaurant Soif

Vlissingen (ZE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Op nog geen honderd meter van de prachtige Vlissingense zee ligt restaurant/café SOIF. Het café en het restaurant zitten in gescheiden ruimtes, waardoor u in het restaurant een echt huiskamer gevoel ontstaat. Uw Dinercheque kunt u hier uitstekend gebruiken voor zowel de lunch en het diner, als een gezellige high tea, een uitgebreide borrel of gewoon een goede kop koffie; kwaliteit en gezelligheid gaan hier hand in hand en dat alles tegen zeer goede prijzen.

Joeri en Steven maken samen de dienst uit in de keuken en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Zij vinden het belangrijk bij de bereiding van hun gerechten enkel gebruik te maken van duurzame producten. Dit betekent biologische producten uit de omgeving én van het seizoen. Het resultaat is een kaart vol steeds wisselende specialiteiten.

U kunt bij SOIF genieten van een maandelijks wisselend uitgebreid menu, een pasta van de week en zelfs van een steeds verrassende daghap. Het restaurant staat bekend om de verse oesters, kreeft, king crab, Oosterschelde krab en Hollandse Garnalen en serveert daarnaast voor de vleesliefhebber de plank van deze slager. Deze plank bevat de beste stukken vlees van de lokale slager die naar uw wens bereid worden. Ook de vegetariër komt bij SOIF aan zijn trekken. Wij doen altijd ons best een overheerlijke en verrassende vegetarische maaltijd te serveren. Bij de gerechten kunt u genieten van een heerlijk glas wijn of een koud biertje.

Op de achtergrond wordt er in ons café en ons restaurant zeer afwisselende muziek gedraaid. De klassieke rock wordt afgewisseld met moderne dance of zelfs lounge muziek. Dit zorgt voor een fantastische sfeer en daar houden wij bij SOIF van. Wij organiseren vaak feestjes waaronder muziekavondjes met een heuse terrasband.

Kom snel met uw Dinercheque kijken wat SOIF u allemaal te bieden heeft!

Contactgegevens:

Cafe Restaurant Soif
Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
Telefoon: 
0118-410516
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Cafe Restaurant Soif

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Ruyterplein 1
4381 BZ Vlissingen
Telefoon: 
0118-414498
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Brasserie Evertsen
Adres: 
Bellamypark 12
4381CJ Vlissingen
Telefoon: 
0118441333
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Bar en Bistro Speyk
Adres: 
Bellamypark 40-A
4381 CK Vlissingen
Telefoon: 
0118578927
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Kwalitaria Délifrance Vlissingen