Cafe Restaurant Gerrie

Grolloo (DR)
Soort keuken: 
Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

In het idyllische plaatsje Grolloo in Drenthe kunt u met de Dinercheque een lekker hapje eten bij Café-Restaurant Gerrie. Dit gunstig gelegen restaurant is het ideale verzamelpunt van één van de prachtige fiets- en wandelroutes. Die starten namelijk voor de deur! Na een dag in de rustgevende natuur keert u weer terug naar Gerrie en kunt u genieten van een lekkere lunch, borrelhap of diner. Ook serveren ze heerlijke wafels met warme kersen en slagroom!

Café-restaurant Gerrie staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en vertrouwde Hollandse gerechten. U zult zich er meteen thuis voelen zodra u het restaurant binnenstapt. Betaal nu ook met uw Dinercheque. U kunt ook op het terras of in de serre zitten. Dan heeft u een prachtig uitzicht op het centrum van Grolloo en de weilanden. Op de lunchkaart staan diverse broodjes, soepen, salades, tosti’s, hamburger en pannenkoeken. Wilt u echt iets uit de streek proberen? Bestel dan met uw Dinercheque de Drentsche pannenkoek met Drentsche ham, droge worst en oude Orvelterkaas. Ook in de avond is het heel gezellig bij Gerrie. U kunt hier heerlijk én betaalbaar dineren. Op de dinerkaart staan klassieke Hollandse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Als u met z’n tweeën bent is het leuk om de spies te bestellen met uw Dinercheque. Dan krijgt u een royale spies met vers vlees om te delen.

U kunt ook gezellig borrelen bij Gerrie met uw Dinercheque. Bestel dan een bier- of wijnplankje voor twee personen. Tot snel!

Contactgegevens:

Cafe Restaurant Gerrie
Hoofdstraat 15
9444 PA Grolloo
Telefoon: 
0592-501471
Nationale Diner Cadeaukaart Grolloo Cafe Restaurant Gerrie

Meer restaurants in de buurt

Restaurant 't Maotie

Gasselte
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Kerkstraat 2C
9462 PS Gasselte
Telefoon: 
0599-564746
Nationale Diner Cadeaukaart Gasselte Restaurant 't Maotie
Adres: 
Schoonloërweg 19
9442 PL Elp
Telefoon: 
0593346467
Nationale Diner Cadeaukaart Elp Pannenkoekenrestaurant De Strohoed
Adres: 
Kanaalstraat 6
7858 TE Eeserveen
Telefoon: 
0599213203
Nationale Diner Cadeaukaart Eeserveen Bistro De Wilde Kers