Het Wapen van Schotland

Hooghalen (DR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het Drentse Hooghalen bevindt zich schots restaurant ‘het Wapen van Schotland”. Dit restaurant is misschien wel de uniekste bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque, aangezien het een van de weinige traditionele Schotse restaurants in Nederland is. Eigenaren Petra en Kees mulder zijn zelf groot van Schotland en de Schotse keuken. Het restaurant is dan ook geheel in Schotse stijl ingericht, naar voorbeeld van de echte Schotse restaurants die zij tijdens hun reis in de Schotse hooglanden zijn tegengekomen. Iets wat Drenthe en Schotland gemeen hebben, is volgens Petra en Kees de grenzeloze gastvrijheid. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u warm wordt onthaald wanneer u een bezoek brengt aan het Wapen van Schotland met uw dinercheque.

Zowel Kees, Petra als de bediening van het restaurant vinden het ontzettend leuk om u alles uit te leggen over de Schotse keuken en zo veel mogelijk gerechten te laten proeven. Naast de typische culinaire hoogstandjes van Schotland kunt u ook kennis maken met de vele verschillende Whisky’s uit de Whiskybar. Vanwege het koude klimaat in Schotland houdt men zeker van een goed glas whisky op zijn tijd. Iedere tweede vrijdag van de maand is er daarom bij het Wapen van Schotland een heuse whiskyproeverij waaraan u kunt deelnemen.

Naast de whiskyproeverij zijn er ook vele muzikale evenementen bij het Wapen van Schotland. Deze unieke culinaire ervaring kunt u daardoor combineren met een culturele avond uit en vooral met zeer veer hartelijkheid en gezelligheid! Kees en Petra hopen u snel te mogen ontvangen met uw dinercheque in hun restaurant.

Contactgegevens:

Het Wapen van Schotland
Hoofdstraat 1
9414 AA Hooghalen
Telefoon: 
0593-592205
Nationale Diner Cadeaukaart Hooghalen Het Wapen van Schotland

Meer restaurants in de buurt

Dapper - De Bonte Wever

Assen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
Telefoon: 
0592-356000
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Dapper - De Bonte Wever
Adres: 
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
Telefoon: 
0592-356000
Nationale Diner Cadeaukaart Assen FLINCK - De Bonte Wever

Chinees Restaurant Ni Hao

Beilen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 6
9411 KP Beilen
Telefoon: 
0593370366
Nationale Diner Cadeaukaart Beilen Chinees Restaurant Ni Hao