Brasserie de Stadstuin

Franeker (FR)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Lunch
Omschrijving: 

Brasserie De Stadstuin is gevestigd in een historisch pand naast het Koninklijk Planetarium in het Friese Franeker. Of u nou een museumbezoeker bent of niet, u bent van harte welkom om langs te komen bij Brasserie De Stadstuin! Het is ook mogelijk om hier uw Dinercheque te verzilveren. De brasserie is dagelijks geopend vanaf ongeveer 10:00. U kunt er dus terecht voor een bak koffie, een smakelijke lunch of uitgebreid diner.

Voorheen werd in het pand koffie en thee verkocht. De authentieke ambiance is altijd behouden gebleven met haar Jugendstil-inrichting, houten accenten en prachtige kroonluchters. Als het enigszins mooi weer is, zoek dan een mooi plekje uit in de schitterende binnentuin. Kom helemaal tot rust en bestel met uw Dinercheque een heerlijk stuk huisgemaakte regenboogtaart of pannenkoek met banaan. In de avond kunt u ook in een gemoedelijke sfeer dineren bij Brasserie De Stadstuin. De kaart is niet heel uitgebreid, maar zo wordt wel de kwaliteit van de gerechten gewaarborgd. Voor slechts €25 kunt u een keuzemenu van drie gangen bestellen. Dit is ideaal voor als u echt even uitgebreid wilt dineren met uw Dinercheque. Probeer eens een lokaal gerecht zoals het Franeker stoofpotje!

Breng ook een bezoekje aan het beroemde planetarium, waar Brasserie De Stadstuin aan verbonden is. Hier kunt u meer te weten te komen over het oudste werkende planetarium, historische astronomische instrumenten en de moderne sterrenkunde. Voor de kinderen is er een gratis speurtocht beschikbaar! Daarna kunt u gezellig komen eten bij de brasserie. Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Brasserie de Stadstuin
Eise Eisingastraat 2
8801 KE Franeker
Telefoon: 
0517-382106
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Brasserie de Stadstuin

Meer restaurants in de buurt

Hotel De Stadsherberg

Franeker
A la carte and Frans
Adres: 
Oud kaatsveld 8
8801AB Franeker
Telefoon: 
0517-392686
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Hotel De Stadsherberg

Cheung Kwong

Franeker
Afhalen and Chinees
Adres: 
Zilverstraat 3-5
8801KA Franeker
Telefoon: 
0517394098
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Cheung Kwong

Restaurant De Stadsherberg

Franeker
A la carte, Afhalen and Frans
Adres: 
Oud kaatsveld 8
8801AB Franeker
Telefoon: 
0517-392686
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Restaurant De Stadsherberg