Hotel De Stadsherberg

Franeker (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

Steeds meer mensen hechten waarde aan bewust eten. Dat bewust eten naast gezond ook erg lekker kan zijn, is daarom mooi meegenomen. Een plek waar ze dit al jaren weten is H.C.R. De Stadsherberg, een voorlopen wanneer het gaat om bewust koken. H.C.R. De Stadsberg is een restaurant dat op een prachtige locatie in Franeker is gelegen en waar u met uw dinercheque kunt betalen. Het sfeervolle restaurant beschikt over een terras dat direct aan het water ligt en waar u wanneer het mooi weer is heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Tegelijkertijd kunt u genieten van het mooie uitzicht dat u heeft over het water, waar vele recreanten voorbij komen varen in hun bootjes. Met uw dinercheque bent u bij H.C.R. De Stadsherberg het hele jaar door welkom om te genieten van heerlijke, bewuste diners.

Bewust koken zit bij de chefs van H.C.R. De Stadsherberg in het bloed. Zij werken haast uitsluitend met producten die uit de nabije omgeving afkomstig zijn. Vervolgens bereiden zij van deze ingrediënten smaakvolle gerechten op ambachtelijke wijze. U kunt bij uw bezoek aan H.C.R. De Stadsherberg met uw dinercheque kiezen tussen vele verschillende gerechten van het a la carte menu. Ook is er iedere dag een speciaal dagmenu, dat u op de website van H.C.R. De Stadherberg kunt vinden.

Een voorbeeld van een gerecht dat op de kaart staat is een licht gerookte zalm uit de oven met wakame salade en limoendressing. Ook kunt u kiezen voor een tournedos uit de pan met geflambeerde spek, ui en champignons.

Contactgegevens:

Hotel De Stadsherberg
Oud kaatsveld 8
8801AB Franeker
Telefoon: 
0517-392686
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Hotel De Stadsherberg

Meer restaurants in de buurt

Cheung Kwong

Franeker
Afhalen and Chinees
Adres: 
Zilverstraat 3-5
8801KA Franeker
Telefoon: 
0517394098
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Cheung Kwong

Restaurant De Stadsherberg

Franeker
A la carte, Afhalen and Frans
Adres: 
Oud kaatsveld 8
8801AB Franeker
Telefoon: 
0517-392686
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Restaurant De Stadsherberg

Brasserie de Stadstuin

Franeker
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Eise Eisingastraat 2
8801 KE Franeker
Telefoon: 
0517-382106
Nationale Diner Cadeaukaart Franeker Brasserie de Stadstuin