Bokes

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Op steenworpafstand van het bekende Vrijthof in Maastricht, daar vindt u Bokes. Bokes is een echt typisch Maastrichts eethuis. In hartje Maastricht kunt u bij Bokes genieten zoals ze dat alleen in Limburg kunnen. Komt u een keer de sfeer proeven? Neem gerust uw dinercheque mee.

Het personeel van Bokes heet u welkom met open armen en zorgen ervoor dat u kan genieten van het échte verwengevoel. Bij Bokes kunt u uw hart ophalen met de heerlijke typerende Frans-Bourgondische keuken, maar er zijn ook een aantal zelfbedachte gerecht die u geheid versteld doen staan. Vertrouw op de kundigheid van onze chef-koks en maak u klaar voor een heerlijke smaaksensatie en een lekker gevuld buikje. Komt u snel een keer langs met uw dinercheque?

In Bokes kunt u heerlijk bourgondisch genieten in een aangename en ongedwongen sfeer. Toch wordt Bokes iedere zes weken uitgedaagd om zijn ongedwongen en aangename sfeer te behouden. Bokes laat hun interieur elke zes weken veranderen door een kunstenaar uit Nederland of België. Hierbij kunt u aan alles denken, beeldhouwkunst, textiel, kleding, schilderijen etc. Niks is te gek voor Bokes en toch lukt het ze om de rust in het restaurant te bewaren! Bent een groot kunstliefhebber en houdt u van het ontdekken van opkomende kunstenaars dan is Bokes een goede plek om een keer binnen te stappen.

De riante open keuken van Bokes staat symbool voor het restaurant. Bokes staat namelijk voor de gastvrijheid en gemoedelijkheid, dit willen ze dan ook graag door laten klinken in het restaurant.

Komt u snel een keer langs? Neem uw dinercheque gerust mee.          

Contactgegevens:

Bokes
Platielstraat 7
6211 GV Maastricht
Telefoon: 
043-3253000
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Bokes

Meer restaurants in de buurt

De Dikke Dragonder

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Platielstraat 21
6211GV Maastricht
Telefoon: 
0433214187
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht De Dikke Dragonder
Adres: 
Platielstraat 13-15
6211 GV Maastricht
Telefoon: 
0433214400
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel

Grand Cafe D'n Ingel

Maastricht
A la carte and Frans
Adres: 
Vrijthof 13
6211LD Maastricht
Telefoon: 
0433217226
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Grand Cafe D'n Ingel