Bleu Amsterdam

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Frans and Vlees
Omschrijving: 

Bent u in Amsterdam en heeft u de Dinercheque in bezit? Dan moet u zeker eens binnenstappen bij Bleu Amsterdam. Bleu is een prachtige lunch- en diner hangout. Voel je hier helemaal op je gemak door de gezelligheid en de gemoedelijkheid. Proef hier van de heerlijk Franse keuken, maar dan helemaal in een fris en modern jasje gestoken.

Verwacht in ons restaurant pure kwaliteit. Bij Bleu kunt u komen eten voor een snelle lunchpauze, een zakelijk suits dinner of een avond all out eten in Amsterdam. Bij ons kunt u komen eten in een sfeervolle en ongedwongen setting. Bij ons kunt u heerlijk tot rust komen terwijl u geniet van het heerlijke eten. Kom langs met uw vrienden, familie of zelfs uw date om heerlijk te eten en lang te tafelen in de relaxte omgeving. Wat wilt u nog meer? De keuken verzorgt heerlijke Franse klassiekers met een echte frisse en moderne twist. Geniet bij ons van heerlijke fluweelzachte foie gras, steak tartare of juicy côte de boeuf van de Jospergrill. Schuif aan met uw Dinercheque en haal uw hart op met al de heerlijke gerechten die wij te bieden hebben. Ook onze desserts zijn om uw vingers bij af te likken! Heerlijke créme brûlée of overheerlijke profiteroles voor de echte zoetkauw. Wat wil u nog meer? Wie bieden veel keus, voor de vleesliefhebbers maar ook voor de vegetariërs is er genoeg lekkers om uw avond tot een perfecte avond te maken.

Kom bij ons met uw Dinercheque voor een heerlijke maaltijd zonder etiquette en poespas, maar met flair. Hopelijk zien we u snel verschijnen!

Contactgegevens:

Bleu Amsterdam
Prinsenstraat 10 HS
1015 DC Amsterdam
Telefoon: 
0203621340
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Bleu Amsterdam

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Leliegracht 46
1015DH Amsterdam
Telefoon: 
0206250807
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Black and Blue Leliegracht

Maenaam Thai

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Spuistraat 90a
1012TZ Amsterdam
Telefoon: 
020-7580806
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Maenaam Thai

Il Fiore

Amsterdam
Italiaans
Adres: 
Lindengracht 19-25
1015 KB Amsterdam
Telefoon: 
020-6268227
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Il Fiore