Maenaam Thai

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Het aanbod Aziatische restaurants in Amsterdam is groot, vooral in het centrum van de hoofdstad. Maar het aantal restaurants dat zich kan meten met Maenaam Thai, is te tellen op één hand. Doordat ze bij Maenaam Thai service en smaak hoog in het vaandel hebben zal dit niemand die er eerder is gaan eten verbazen. Het restaurant is een grootmeester op het gebied van gastvrijheid en een kunstenaar op het gebied van smaak. Laat u betoveren door de Oosterse kookmagie. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau kunt u hier terecht.

Bij binnenkomst valt direct op dat er met het oog op modern is ingericht. Dit versterkt het gevoel van gastvrijheid en zorgt voor een sfeer die zowel ongedwongen als huiselijk voelt. Deze huiselijke sfeer wordt gecombineerd met een personeel dat zich totaal richt op persoonlijke aandacht. Het is immers uw avond en met hulp van het personeel zal het een onvergetelijke worden. Er wordt door het personeel alles op alles gezet zodat u van het eten kunt genieten.

De uitgebreide kaart is een verzameling van het beste dat drie van de meest iconische oosterse keukens te bieden hebben. Deze keukens zijn natuurlijk de Chinese, Japanse maar voornamelijk de Thaise. Door gebruik te maken van het Shared Dining Concept wil Maenaam Thai u de kans geven om zo veel mogelijk te kunnen genieten van het aanbod.

Kom snel langs bij Maenaam Thai om u mee te laten nemen op een culinaire reis door de Orient. Vergeet uw dinercheque niet, dan hoeft u niet langs het wisselkantoor.

Contactgegevens:

Maenaam Thai
Spuistraat 90a
1012TZ Amsterdam
Telefoon: 
020-7580806
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Maenaam Thai

Meer restaurants in de buurt

Porto Venezia

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Nieuwezijds Voorburgwal 134
1012 SH Amsterdam
Telefoon: 
020-3200555
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Porto Venezia
Adres: 
Nieuwezijds Voorburgwal 93-95
1012 RE Amsterdam
Telefoon: 
0647142101
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant St. George

Pressroom

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE Amsterdam
Telefoon: 
0205551727
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Pressroom