Bella Italia

Kampen (OV)
Soort keuken: 
Afhalen, Italiaans and Pizza
Omschrijving: 

Woont u in de buurt van Kampen en bent u een liefhebber van de traditionele Italiaanse keuken? Dan moet u met uw Dinercheque bij Restaurant Bella Italia zijn. Ze serveren diverse Italiaanse specialiteiten, waaronder onovertroffen pizza’s. Bovendien heeft u er ook nog eens prachtig uitzicht over de winkelstraat of op de prachtige plafondschilderingen in het restaurant. Wilt u liever een maaltijd afhalen voor thuis? Dan krijgt u 10% korting op het aankoopbedrag. Bella Italia is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 16:30 en 22:30. Vergeet uw Dinercheque niet!

De Italiaanse keuken draait om eenvoud, natuurlijke producten en gezonde gerechten. De verscheidenheid is wat het zo populair maakt. Er is voor ieder wat wils! De menukaart van Bella Italia reflecteert dan ook de diversiteit van de verschillende Italiaanse provincies. Ook wordt er altijd rekening gehouden met de seizoenen en de wensen van de gasten. Bestel met uw DIinercheque één van de heerlijke pizza’s of pastagerechten. Wat dacht u van tortellini met knoflook, garnalen, spinazie en Spaanse pepers of spaghetti met witte wijn, olijfolie, rode pesto, courgette, zwarte olijven, ham en cherrytomaten? De specialiteiten van Bella Italia zijn met recht bijzonder te noemen. Ook kunt u kiezen voor een smakelijk vlees- of visgerecht met aardappelschijfjes en seizoensgroenten.

Een diner bij Bella Italia is geschikt voor iedere gelegenheid. U kunt er zowel met z’n tweetjes, uw gezin als een grote groep terecht. In overleg is het ook mogelijk om op maat te dineren tijdens een familie- of bedrijfsuitje. Vraag er gerust eens naar wanneer u komt eten met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Bella Italia
Oudestraat 194
8261 BL Kampen
Telefoon: 
0383319746
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen Bella Italia

Meer restaurants in de buurt

De Bottermarck

Kampen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Broederstraat 23
8261 GN Kampen
Telefoon: 
038-3319542
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen De Bottermarck

Bokadillos

Kampen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oudestraat 87
8261 CH Kampen
Telefoon: 
0387852296
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen Bokadillos
Adres: 
Buiten Nieuwstraat 4
8261 AV Kampen
Telefoon: 
0382038500
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen Het Feesthuys van Kampen