De Bottermarck

Kampen (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Op een prachtig, schilderachtig en knus pleintje in de historische Hanzestad genaamd Kampen, daar vind u ook het restaurant de Bottermarck. Hier is het mogelijk om uw hart op te halen met de meest heerlijke gerechten die de Frans-Internationale keuken te bieden heeft. Neem plaats met uw dinercheque en laat u verrassen door de keuken van de Bottermarck.

Een belangrijk punt dat het restaurant kenmerkt is dat er in de keuken bijna alleen maar wordt gewerkt met seizoensgebonden producten die verkrijgbaar zijn in de naburige omgeving. Al deze eerlijke en verantwoorde producten wordt door ons team in de keuken omgetoverd tot de lekkerste gerechten. Kies een van deze gerechten á la carte of kies een van onze menu’s. Onze zorgvuldig samengestelde menu’s komen in 2 tot 7 gangen menu’s. Genoeg keus dus! Ook met uw dinercheque.

Naast dat u bij ons restaurant heerlijk kan dineren kunt ook nog eens bij ons komen zitten om een heerlijk kopje koffie te drinken, een lekkere lunch te nuttigen, of gewoon gezellig borrelen of high-teaen. Ook kunt u bij ons in onze prachtige herenkamer op de tweede verdieping dineren, lunchen of high-teaen met een groep voor maximaal zestien man.

In de zwoele zomermaanden is er ook plaats voor veertig man op ons prachtige terras gelegen in het midden van een echt Anton Pieck achtig pleintje! Geniet van uw hoogstaande maaltijd in deze schilderachtige omgeving.

Komt u snel een keer langs in deze prachtige oude Hanzestad om bij ons te eten? U bent in ieder geval van harte welkom. Ook met uw dinercheque!

Contactgegevens:

De Bottermarck
Broederstraat 23
8261 GN Kampen
Telefoon: 
038-3319542
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen De Bottermarck

Meer restaurants in de buurt

Bella Italia

Kampen
Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Oudestraat 192
8261 CW Kampen
Telefoon: 
0383319746
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen Bella Italia

Bokadillos

Kampen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oudestraat 87
8261 CH Kampen
Telefoon: 
0387852296
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen Bokadillos
Adres: 
Buiten Nieuwstraat 4
8261 AV Kampen
Telefoon: 
0382038500
Nationale Diner Cadeaukaart Kampen Het Feesthuys van Kampen