De Opschepper

Steenwijk (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Kom langs bij De Opschepper in Steenwijk en neem uw dinercheque met u mee, om te genieten van een heerlijke maaltijd en fantastische service. Voor ons bij De Opschepper staan de beste service, het lekkerste eten en de prettigste ambiance voorop.U kunt bij De Opschepper Steenwijk tegenwoordig ook nog eens met uw dinercheque betalen!

In het weekend kunt u zich bij De Opschepper tegoed doen aan ons BBQ buffet. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kunt u genieten van een gevarieerd aanbod voor-, hoofd- en nagerechten. Bij binnenkomst krijgt u stokbrood en kruidenboter van ons en dan kan het feest beginnen. Kies een verse salade uit onze saladebar, of kies uit diverse soepen, warme en koude voorgerechten. Daarna kunt u gaan voor vele verschillende vlees-, vis en ook vegetarische gerechten. De spareribs zijn een absolute specialiteit. Wij hebben een hygiënische ijsbar waar u uw eigen ijsje kunt tappen en kunt versieren. Bij dit alles is natuurlijk aan de kinderen gedacht en voor de kinderen is er ook een speciaal prijsje.

Wil u liever lekker blijven zitten, maar toch genieten van onze gerechten? Ook dat kan. Op dinsdag, woensdag en donderdag serveren wij een all-inclusive drie-gangen menu gewoon aan tafel. Ook hier zijn de drankjes, net als in het weekend, inclusief. Dat is uniek in de regio en vindt u alleen bij Restaurant de Opschepper. Wij hebben een exclusieve en uitgebreide menukaart en u kunt kiezen uit vele lekkernijen zoals diverse soepen, een visplankje, een mals stoofpannetje, mixed frill en frisse nagerechten als vers fruit, monchoutaart of een dame blanche. De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappeltjes in de schil of frites en warme groenten en salades.

Kom snel dus een keertje langs bij De Opschepper in Steenwijk en laat u verwennen door onze heerlijke gerechten. Neemt u uw dinercheque mee?

Contactgegevens:

De Opschepper
Molenstraat 79
8331HP Steenwijk
Telefoon: 
0521520739
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk De Opschepper

Meer restaurants in de buurt

De Bovenmeester

Steenwijk
A la carte, Bib Gourmand, Lekker Top-500, Lokaal and Vegetarisch
Adres: 
Woldpoort 57
8331KP Steenwijk
Telefoon: 
0521854700
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk De Bovenmeester

Woodys House

Steenwijk
A la carte and Hollands
Adres: 
Scholestraat 10
8331 HS Steenwijk
Telefoon: 
0521-520033
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk Woodys House
Adres: 
Markt 26-28
8331 HJ Steenwijk
Telefoon: 
0521522504
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk Bakker Bart Steenwijk