De Bovenmeester

Steenwijk (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Bib Gourmand, Lekker Top-500, Lokaal and Vegetarisch
Omschrijving: 

Aan de Wolfpoort 57 in Steenwijk vindt u restaurant De Bovenmeester, waar u vanaf nu iedere dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom bent om met uw dinercheque te komen genieten van een heerlijk diner of een rijke lunch. Restaurant De Bovenmarkt is gevestigd in een mooi hoekpand dat eerder in gebruik is geweest als school. De grote ramen zorgen voor een bijzondere lichtinval en het restaurant heeft een toegankelijke sfeer. Wanneer het mooi weer is heeft u de mogelijkheid om met uw dinercheque te genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn op het terras, maar ook in de winterperiode is het bij de Bovenmeester goed toeven.

Op het menu van restaurant de Bovenmeester staan verassende gerechten die worden bereid van verse producten van het seizoen. Indien mogelijk haalt de chef deze producten ook uit de regio en kunt u met uw dinercheque genieten van unieke streekrecepten. Op de kaart staan onder andere een snoekbaars die wordt bereid met gestoofde prei, fregola en saus van waterkers en limoen, een gekonfijte parelhoen die wordt geserveerd met gepofte sjalot, Reypnaer kaas en jus van Grand Marnier, een gesplitste sukade steak met gefermenteerde knoflook en een jus van chorizo en een bonbon van rettich die wordt geserveerd met couscous, ricotta en venkel.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit restaurant col culinaire verassingen aan de Wolfpoort 57? Breng dan snel een bezoek aan restaurant De Bovenmeester en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek! Daar kunt u namelijk de rekening mee betalen na een geslaagde avond.

Contactgegevens:

De Bovenmeester
Woldpoort 57
8331KP Steenwijk
Telefoon: 
0521854700
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk De Bovenmeester

Meer restaurants in de buurt

De Opschepper

Steenwijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Molenstraat 79
8331HP Steenwijk
Telefoon: 
0521520739
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk De Opschepper

Woodys House

Steenwijk
A la carte and Hollands
Adres: 
Scholestraat 10
8331 HS Steenwijk
Telefoon: 
0521-520033
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk Woodys House
Adres: 
Markt 26-28
8331 HJ Steenwijk
Telefoon: 
0521522504
Nationale Diner Cadeaukaart Steenwijk Bakker Bart Steenwijk