Amigos BBQ Restaurant

Veldhoven (NB)
Soort keuken: 
BBQ, Vis and Vlees
Omschrijving: 

Gefeliciteerd! U bent de trotse eigenaar van een dinercheque van Diner Cadeau! Met deze dinercheque kunt u nu onder andere heerlijk komen barbecueën in het Mexicaanse BBQ Restaurant Amigos in Veldhoven. Amigos BBQ Restaurant is een erg gezellig restaurant dat is ingericht in Mexicaanse stijl, met veel houten elementen en vrolijke kleuren. Eten bij dit barbecue restaurant is een bijzondere en gezellige beleving, omdat u de mogelijkheid hebt om zelf uw eigen vlees, groenten en ook vis te barbecueën op uw eigen tafelbarbecue. Dit geeft een leuke en informele sfeer en zorgt ervoor dat u geheel op uw eigen tempo kunt tafelen!

Vlees, vis en groenten selecteert u zelf uit het ruimte buffet, waarvan u met uw dinercheque al voor €19,95 onbeperkt gebruik kunt maken! Het buffet bevat onder andere tien verschillende soorten gemarineerd vlees, waaronder varkensoester, spare-ribs, kip, biefstuk, worstjes en kalkoensaté. Wanneer u zin heeft in een lekker visje van de barbecue dan heeft u de keus tussen zalm, gamba’s en tilapiafilet. Naast vlees, vis en groente zijn er twaalf verassende salades verkrijgbaar waaronder een lekkere fruitsalade. Kinderen genieten al van het onbeperkte buffet voor €11,95! Een lekkere en leuke avond voor het hele gezin dus, en dat allemaal met uw dinercheque.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit leuke en eigenzinnige Mexicaanse BBQ Restaurant waar u zelf uw eigen gerechten kunt bereiden? Kom dan zelf eens de sfeer proeven en reserveer een tafel bij Restaurant Amigos in Veldhoven! Uiteraard kunt u met uw dinercheque het gehele jaar door de rekening betalen. 

Diner Cadeau is niet op zaterdag te verzilveren.

Contactgegevens:

Amigos BBQ Restaurant
Heuvel 14
5502 AK Veldhoven
Telefoon: 
0655138755
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Amigos BBQ Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Creme de la creme

Veldhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Meiveld 164
5501KH Veldhoven
Telefoon: 
040-2547383
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Creme de la creme

Jan's Polder

Veldhoven
A la carte
Adres: 
Muggenhol 15a
5509 LM Veldhoven
Telefoon: 
040-2546654
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Jan's Polder

Brasserie Ludiek

Veldhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Meent 36
5501JK Veldhoven
Telefoon: 
0402553343
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Brasserie Ludiek