Creme de la creme

Veldhoven (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het centrum van Veldhoven, tegenover het gemeentehuis, is lunchcafé Crème de la crème te vinden. Met haar uitgebreide menukaart, oudhollandse huiskamersfeer en gemoedelijke ambiance biedt dit restaurant het fijnste van het fijnste. Zowel jong als oud komt hier graag voor een kop koffie of smakelijke maaltijd. Ook u bent van harte uitgenodigd met uw Dinercheque!

Crème de la crème is geopend van maandag tot en met zaterdag. Het is leuk om op zaterdag langs te komen, want dan is er een gezellige weekmarkt voor de deur. In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier naar hartenlust lunchen, borrelen en dineren. Neem plaats in het knusse vertrek met haar fotolijstjes en tierlantijntjes of op het zonnige buitenterras. Op de lunchkaart vindt u allerlei traditionele Hollandse lunchgerechten, waaronder belegde broodjes, pannenkoeken, broodjes bal of kroket en uitsmijters. Daarnaast hebben ze ook een aantal warme gerechten zoals biefstuk met kruidenboter en schnitzel met spiegelei en frites. Met uw Dinercheque bent u hier dus aan goede adres voor zowel de kleine als grote trek.

Bij Crème de la crème staat gezelligheid voor op. Ook muziek speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens uw maaltijd kunt u genieten van fijne 70’s en 80’s muziek, maar ook het nationaal product wordt niet vergeten. Het is ook een hele leuke plek om gezellig te gaan borrelen met uw Dinercheque. Zet uw dagelijkse beslommeringen even aan de kant en geniet van een lekker speciaalbiertje en Brabants worstenbroodje of bittergarnituur. Tot snel!

Contactgegevens:

Creme de la creme
Meiveld 162
5501KH Veldhoven
Telefoon: 
040-2547383
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Creme de la creme

Meer restaurants in de buurt

Jan's Polder

Veldhoven
A la carte
Adres: 
Muggenhol 15a
5509 LM Veldhoven
Telefoon: 
040-2546654
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Jan's Polder

Route 66 Food & Fun

Veldhoven
A la carte, Burgers, Frans and Internationaal
Adres: 
Lange kruisweg 66
5503RB Veldhoven
Telefoon: 
0402556303
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven Route 66 Food & Fun

We Know Burgers

Veldhoven
A la carte
Adres: 
Kapelstraat-Zuid 5
5503 CT Veldhoven
Telefoon: 
0402538429
Nationale Diner Cadeaukaart Veldhoven We Know Burgers