Brasserie Buuren

Alphen aan den Rijn (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen, Frans and Mediterraans
Omschrijving: 

Brasserie Buuren is een gezellige brasserie in Alphen aan den Rijn waar u met uw Dinercheque kunt genieten van een bijzonder diner. Het idee van de eigenaren is even geraffineerd als eenvoudig: alles vers, van hoge kwaliteit en vooral seizoensgebonden. Dit op het eerste gezicht simpele concept zorgt voor verfijnde gerechten, samengesteld op een eigenzinnige manier. Wie bij Brasserie Buuren aanschuift, merkt meteen de passie en energie van de eigenaren en hun team. Geniet van een heerlijke maaltijd met uw Dinercheque!

Geïnspireerd door het beste wat de seizoenen bieden, verandert Brasserie Buuren regelmatig de menukaart. U mag zelf weten of u a la carte of een drie- of viergangenmenu bestelt met uw Dinercheque. Bestel bijvoorbeeld in het najaar de ‘terrine van eendenlever ingelegd met eenderillette, kweepeercompote, brioche en reductie van sinaasappel en aceto’ of ‘kalfslende met gepofte truffelaardappel, gegrilde groene asperges, roergebakken witlof en een zachte blauwe kaassaus’. Dit is slechts een greep uit de unieke menukaart. U zult dan ook begrijpen dat zelfs de meest verwende gasten iedere keer volledig verrast worden. Wilt u zich ook laten verassen door de chef-kok van Brasserie Buuren? Reserveer dan nu een tafel en neem uw Dinercheque mee.

Op zaterdag en zondag vanaf 14:00 kunt u bij Brasserie Buuren aanschuiven voor een exclusieve en luxe high tea. Dit eeuwenoude Engelse concept is de perfecte gelegenheid voor een feestelijk middagje uit met vrienden of familie. De high tea bestaat uit andere uit scones, sandwiches, bonbons, gebak en nog veel meer. En een grote pot thee natuurlijk!

Contactgegevens:

Brasserie Buuren
Hooftstraat 161-163
2406 GH Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172-515796
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Brasserie Buuren

Meer restaurants in de buurt

Lunchroom Jaffna

Alphen aan den rijn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Baronie 28
2404XG Alphen aan den rijn
Telefoon: 
0651492579
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den rijn Lunchroom Jaffna

Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)

Alphen a/d Rijn
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Hooftstraat 2a
2406GL Alphen a/d Rijn
Telefoon: 
0172551299
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen a/d Rijn Woodstone Alphen a/d Rijn (Geen e-voucher)

Bon Bini restaurant

Alphen aan den Rijn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hooftstraat 151
2406 GG Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0653734517
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Bon Bini restaurant