Woo Ping Leiden

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Aziatisch, Chinees and Thais
Omschrijving: 

Woo Ping is het oudste Chinees-Indische restaurant in Leiden. Gelukkig hoeft u niet met florijnen te betalen. U kunt met uw Dinercheque perfect terecht voor een heerlijke Aziatische maaltijd, of twee. U kunt bij Woo Ping genieten van verfijnde Chinese of Thaise wokgerechten, of van een heerlijk Indisch gerecht. Onze gemengde Chinese-Thaise-Indische afkomst staat hier borg voor! Met uw Dinercheque kunt u bij Woo Ping dus heerlijk Oriëntaals genieten in een gezellige en informele sfeer.

Onze koks hebben passie voor hun vak en werken met de beste ingrediënten. Wij proberen in onze gerechten de beste balans te vinden tussen de uitgesproken Chinees/Indische keuken en de wat minder uitgesproken Nederlandse smaak. Wij koken op traditionele manier maar zijn niet blijven hangen. Het is de combinatie klassiek en modern die voor de explosie van smaak weet te zorgen. Deze explosie van smaak is natuurlijk een hele belevenis.

Met uw Dinercheque heeft u bij ons in ieder geval erg veel keus. Van inktvis curry tot loempia’s en van Chinese garnalen tot pekingeend, er is voor elk wat wils. Een andere leuke optie die we bij Woo Ping aanbieden is onze Oriëntaalse tapas. Hiermee kunt u allemaal kleine gerechtjes bestellen à la tapas, maar met een Aziatische invalhoek. Geniet ook elke maand opnieuw van het maand menu. Blijf verrast terugkomen om dit menu, dat elke keer weer heerlijk is, uit te proberen.

Bij Woo Ping kunt u met uw Dinercheque terecht voor een uitstekende Aziatische maaltijd. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in ons restaurant! 

Contactgegevens:

Woo Ping Leiden
Diefsteeg 15
2311 TS Leiden
Telefoon: 
071-5130373
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Woo Ping Leiden

Meer restaurants in de buurt

Het Prentenkabinet

Leiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
Telefoon: 
0715126666
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Het Prentenkabinet

Restaurant PUUR

Leiden
A la carte and Frans
Adres: 
Pieterskerk Choorsteeg 9
2311TR Leiden
Telefoon: 
071-5120998
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant PUUR
Adres: 
Breestraat 123
2311 CM Leiden
Telefoon: 
071-5661122
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Cafe Restaurant Burgerzaken