Brasserie Wolters

Heesch (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque genieten van Bourgondische gastvrijheid? Dat kan bij Bar-Restaurant Wolters in het Brabantse Heesch. Wolters is gesitueerd in een voormalige burgemeesterswoning die een tijd terug op prachtige wijze is gerenoveerd. Met het mooie terras, de prettige gevel, de mooie restaurantbar en de ruim opgezette dinerzaal ademt Wolters een heerlijk ongedwongen en gastvrije sfeer. Met uw Dinercheque zult u zich in ieder geval al snel thuis voelen in Wolters. Wolters is dan ook een ideale plek om uitgebreid te lunchen, gezellig te dineren of gewoon lekker op het terras te zitten met een goed glas wijn. Waar u ook voor komt, wij ontvangen u graag!

In de keuken van Wolters werken met we met verse producten uit de streek, gecombineerd met topproducten uit de internationale keuken. Dit levert een aantal spectaculaire gerechten op. Probeer bijvoorbeeld de ‘Tonijn Teriyaki’, of de luxe ‘Wolters Burger’. Wat u ook kiest, bij Wolters kunt u genieten van uw tafelgezelschap, een gezellige en ongedwongen ambiance en van heerlijk eten. Dat klinkt als een prima avond uit, toch?

Wij zouden ons restaurant omschrijven als stoer met een vleugje chic, maar tegelijkertijd ook intiem en joviaal. Of dat nou typisch Bourgondisch, Brabants of Wolters is weten we niet zeker. Kom snel een keer langs met uw Dinercheque en proef en ervaar het zelf, zodat u zelf kunt beoordelen wat het meest van toepassing is. Kom u dan binnenkort een keer bij ons op bezoek? Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen!

Contactgegevens:

Brasserie Wolters
't Dorp 94
5384 MD Heesch
Telefoon: 
0412474083
Nationale Diner Cadeaukaart Heesch Brasserie Wolters

Meer restaurants in de buurt

Hotel De Borgh

Zevenbergen
A la carte
Adres: 
IJshof 1
4761 BE Zevenbergen
Telefoon: 
0168-324344
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenbergen Hotel De Borgh

Lisa & Wilhelmina Oss

Oss
A la carte, Lokaal and Lunch
Adres: 
Spoorlaan 56
5348 KC Oss
Telefoon: 
0628137320
Nationale Diner Cadeaukaart Oss Lisa & Wilhelmina Oss
Adres: 
Sterrebos 12
5344 AM Oss
Telefoon: 
0412624380
Nationale Diner Cadeaukaart Oss Bakker Bart Oss Sterrebos