Wok Palace

Kropswolde (GR)
Soort keuken: 
Afhalen
Omschrijving: 

In het landelijk gelegen dorpje Kropswolde kunt u met uw Dinercheque komen eten bij Wok Palace. Het restaurant is overigens ook makkelijk met de auto te bereiken als u in de regio Groningen woont. Wok Palace maakt de heerlijkste Oosterse gerechten voor u klaar. Het restaurant is bij uitstek geschikt om een feestelijke avond door te brengen met uw familie of collega’s. Vooral indien u veel honger heeft, want bij Wok Palace is alles all inclusive.

All inclusive betekent ook echt all inclusive. Voor slechts €34,00* per persoon kunt u zo veel opscheppen als u wilt in het tijdsbestek van 2,5 uur. U kunt ook betalen met uw Dinercheque. Kinderen onder twaalf jaar kunnen ook mee eten voor een zacht prijsje. Bij het wokbuffet kiest u zelf uw favoriete ingrediënten en saus, waarna de professionele koks uw maaltijd ter plekke bereiden. Dit kan ook bij de Tepanyakki, alleen dan wordt uw maaltijd klaar gemaakt op een ijzeren plaat. Bij het lopende buffet heeft u ook nog eens de keus uit de heerlijkste Oosterse specialiteiten. Daar vindt u klassiekers zoals Foe Yong Hai, Tjap Tjoy en Nasi Goreng. Heeft u zin in sushi? Ook dat is te vinden bij dit uitgebreide buffet. Probeer alles met uw Dinercheque!

Bij Wok Palace zijn zelfs de dranken inbegrepen. Die kunt u zelf ophalen bij het drankenbuffet. Er is overigens ook een fruitsaladebuffet en een ijsbuffet. Maak uw eigen ijscoupe inclusief dips, sauzen en slagroom. Smikkelen en smullen met uw hele gezin! En met uw Dinercheque natuurlijk.

*het kan zijn dat (menu) prijzen afwijken, door eventueel een verandering van menu

Contactgegevens:

Wok Palace
Woldweg 80
9606 PG Kropswolde
Telefoon: 
0598-351088
Nationale Diner Cadeaukaart Kropswolde Wok Palace

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rijksstraatweg 127-1
9752 BC Haren
Telefoon: 
0505348939
Nationale Diner Cadeaukaart Haren Sher-E-Bangla Indiaas Restaurant
Adres: 
Gorecht-Oost 8a
9603 AA Hoogezand
Telefoon: 
0598350663
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogezand Bakker Bart Hoogezand

Pizzeria & Steakhouse Hoogezand

Hoogezand
A la carte, Afhalen, Pizza and Steakhouse
Adres: 
Gorecht-Oost 250
9603 AC Hoogezand
Telefoon: 
0598750371
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogezand Pizzeria & Steakhouse Hoogezand