Wicked Wines

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Aziatisch and Frans
Omschrijving: 

Bent u een groot liefhebber van een goed glas wijn en zoekt u een leuk restaurant in Den Haag waar u kunt gaan eten met uw dinercheque? Dan vindt u restaurant “Wicked Wines” wellicht een leuk restaurant. Wicked Wines is gevestigd aan de Bazarstraat 42 in het centrum en is een wijnbar en restaurant in één. U kunt bij Wicked Wines komen borrelen of dineren, of natuurlijk allebei! Wanneer het buiten mooi weer is, dan kunt u plaats nemen met uw dinercheque op het ruime en gezellige terras aan het Anna Pauwlonaplein. Vanuit daar kunt u met uw hapje en uw drankje heerlijk mensen kijken die voorbij lopen door de drukke winkelstraten. Dat kan echt heel ontspannend zijn!

Op de menukaart van restaurant Wicked Wines staan gerechten uit zowel de Franse en de Aziatische keuken. Dit is een bijzondere combinatie die leidt tot onverwachte en verassende gerechten. Beide werelden komen samen en dit leidt tot een sensatie van geuren, kleuren en smaken. Uiteraard is bij Wicked Wines de wijn die u met uw dinercheque kunt bestellen minstens zo belangrijk als het eten! Het assortiment aan verschillende wijnen is enorm en deze wijnen komen ook uit hele andere windstreken dan Azië en Frankrijk! Vraag vooral aan de bediening wat er allemaal mogelijk is, zij informeren u zeer graag over de verschillende wijnen en de gerechten waar deze goed bij passen. Bent u niet zo’n voorstander van wijn? Op het menu staan ook verassende gin & tonics!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit leuke restaurant in het centrum van Den Haag waar de focus ligt op lekkere wijnen? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan Wicked Wines. Vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Wicked Wines
Bazarstraat 42
2518 AK Den Haag
Telefoon: 
0703458660
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Wicked Wines

Meer restaurants in de buurt

Het Balihuisje

Den Haag
A la carte, Indonesisch, Vis and Vlees
Adres: 
Piet Heinstraat 62
2518 CJ Den Haag
Telefoon: 
0704062162
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Het Balihuisje

La Parillada

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zeestraat 56A
2518 AB Den Haag
Telefoon: 
0639699922
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag La Parillada

Don Senise

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Laan van Meerdervoort 14
2517 AK Den Haag
Telefoon: 
0704495307
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Don Senise