Wellness Spaarnwoude

Velsen-Zuid (NH)
Soort keuken: 
Restaurant in een wellness
Omschrijving: 

Welkom bij Wellness Center Spaarnwoude, dé plek in Velsen-Zuid waar u weer even helemaal tot rust kunt komen en de drukte van alledag achter u kunt laten. U kunt er heerlijk dobberen in het zwembad, zweten in de sauna of een professionele gezichtsbehandeling laten uitvoeren. Op die manier komt u weer helemaal tot uzelf. Er is echter nog extra leuk nieuws. U kunt nu namelijk ook uw dinercheque besteden bij Wellness Center Spaarnwoude, en wel in het bijbehorende en sfeervol ingerichte restaurant. U en uw dinercheque worden daar het hele jaar door gastvrij onthaald en het in de watten laten leggen hoeft dus nog even niet te stoppen. De bediening neemt het bij binnentreden van het restaurant namelijk gewoon van de masseurs over om u nog even extra in de watten te laten leggen.

De chefs werken er ook aan mee. Zij toveren voor u zonder omhaal smakelijke en gezonde gerechten op tafel. Dat deze gerechten ook nog eens zijn vervaardigd van verse producten uit de eigen streek, maakt het geheel nog eens extra smaakvol. Bestel met uw dinercheque eerst een lekker kopje koffie of een goed glas wijn en geniet daarna van het beste wat de chef op culinair gebied te bieden heeft. Laat u daarnaast door de bediening adviseren over de verschillende wijnen die worden geschonken in het restaurant.

Na een dagje Wellness nog niet klaar met ontspannen? Heeft u nog meer rust en plezier verdiend? Sluit dan uw dag in Wellness Center Spaarnwoude af met een heerlijk rustgevend en lekker diner in het restaurant en betaal dit met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Wellness Spaarnwoude
Oostbroekerweg 17
1981LR Velsen-Zuid
Telefoon: 
023-5370548
Nationale Diner Cadeaukaart Velsen-Zuid Wellness Spaarnwoude

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Lageweg 1c
2064 KZ Spaarndam
Telefoon: 
06–82564943
Nationale Diner Cadeaukaart Spaarndam Bij De Buuf Spaarndam

La Madonna Haarlem (GEEN AFHAAL)

Haarlem
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Rijksstraatweg 92
2022 DD Haarlem
Telefoon: 
0232072293
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem La Madonna Haarlem (GEEN AFHAAL)
Adres: 
Noorderweg 15
1948 PJ Beverwijk
Telefoon: 
0251745291
Nationale Diner Cadeaukaart Beverwijk Gasterij Vuurland