Wall Stock 61

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Burgers, Grill and Vlees
Omschrijving: 

Heeft u net een mooie stadswandeling door Maastricht gemaakt, de grotten van Sint-Pietersberg ontdekt of het museum aan het Vrijthof bezocht en wilt u even lekker ontspannen? Dan bent u bij Wall stock 61 aan het juiste adres! In dit burgerrestaurant geniet u van heerlijke betaalbare gerechten terwijl u uitkijkt over de Maas. Een prachtige locatie om uw dagje Maastricht af te sluiten! U kunt hier gewoon betalen met uw Dinercheque. 

De menukaart van Wall stock 61 is gevarieerd, maar erg populair onder de vaste gasten zijn de hamburgers. Een echte aanrader is de Maestricht Deluxe hamburger met lokale kaas (Rommedoe) en gekarameliseerde bacon en uitjes. Ook voor de vis- en vegaliefhebbers is er keuze genoeg. Proef eens de vegetarische falafelburger met feta en tzatzikisaus of neem een verrukkelijke salade met gerookte zalm en scampi’s. Dit is allemaal te bestellen met uw Dinercheque! Ook voor de lunch of borrel is Wall stock 61 een ideale plek. Wat dacht u van een broodje geitenkaas uit de oven met noten en balsamico? Of een lekker Hollands broodje met oude kaas? Ga bij de borrel voor een portie bitterballen of brood met kruidenkaas en aioli terwijl u geniet van een verfrissend speciaalbiertje. Al trek? Wacht dan niet langer en kom snel langs met uw Dinercheque!

Wall stock 61 bevindt zich in het hartje van Maastricht aan de Kesselkade 61 en heet u elke dag van de week van harte welkom. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!     

Contactgegevens:

Wall Stock 61
Kesselskade 61
6211EN Maastricht
Telefoon: 
0438528863
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Wall Stock 61

Meer restaurants in de buurt

Lezzet Grill

Maastricht
A la carte, Afhalen, Aziatisch, Europees and Grill
Adres: 
Markt 61
6211CL Maastricht
Telefoon: 
0433211800
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Lezzet Grill

Familia

Maastricht
A la carte, Italiaans, Mediterraans, Steakhouse and Vlees
Adres: 
Heggenstraat 3
6211 GW Maastricht
Telefoon: 
043-3521717
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Familia

In D'n Awwe Herberg

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Papenweg
34 Maastricht
Telefoon: 
0438528169
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht In D'n Awwe Herberg