The Village Lounge

Voorburg (ZH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

In Voorburg kunt u met uw Dinercheque heerlijk ontspannen plaatsnemen in restaurant The Village Lounge. Wij zijn een modern en vooruitstrevend horecabedrijf en we streven er elke dag naar om onze gasten de best mogelijk ervaring te geven tijdens een bezoek aan ons restaurant. Bij ons is het goed toeven, maar van dat gegeven worden we niet lui, integendeel. Ons personeel wil indruk maken met het perfecte bakje koffie en de meest passende wijn bij u diner. Onze chef-koks scheppen tevredenheid uit hun eigen creaties en proberen het elke dag nóg beter te doen. Wij vinden dat het ook zo moet. Vanop het internet kunt u natuurlijk niet onze heerlijke koffie ruiken en dat de kaart doet watertanden in het echt moet u ook maar van ons aannemen. Hoewel, u kunt het natuurlijk zelf komen ervaren met uw Dinercheque!

Praktisch gezien zijn wij ook een uiterst prettig restaurant. Onze dinerzaal is lekker ruim opgezet en ons terras is ook van hoge kwaliteit. We hebben er zelfs de terras top 100 mee gehaald. Vanop ons terras heeft u een mooi uitzicht over het groene centrum van Voorburg en het geeft een unieke kijk op Huygensmuseum Hofwijck. Ook hebben wij voldoende parkeerplekken in de buurt. Onze menukaart kan omschreven worden als internationaal en herbergt veel variatie. Zo hebben wij voor elke Dinercheque-gast iets heerlijks in huis!

Ontspannen dineren en genieten kan bij The Village Lounge op ontspannen wijze. Wij kijken uit naar uw bezoek en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant. 

Contactgegevens:

The Village Lounge
Herenstraat 177A
2271 CE Voorburg
Telefoon: 
070-3000031
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg The Village Lounge

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Prinses Mariannelaan 71
2275BB Voorburg
Telefoon: 
070-3860110
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg Villa La Ruche

Fratelli Voorburg I

Voorburg
A la carte and Italiaans
Adres: 
Kerkstraat 18
2271CS Voorburg
Telefoon: 
0703875767
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg Fratelli Voorburg I
Adres: 
Kerkstraat 14
2271CS Voorburg
Telefoon: 
0703868696
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg Fratelli Voorburg II