Turkoise

Eindhoven (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Turkoise is een Turks specialiteitenrestaurant, gevestigd in het altijd gezellige Eindhoven. De eigenaar van dit restaurant wil u graag kennis laten maken met de authentieke Turkse keuken. Dat wil zeggen dat de gerechten echt vers zijn; er geen gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen en dat alle gerechten zorgvuldig uitgebalanceerd zijn. Ze helpen u graag bij het uitkiezen van een passend gerecht. U bent ook van harte welkom met uw Dinercheque.

De Turkse stijl is niet alleen terug te vinden in de menukaart, maar ook in de inrichting van Turkoise. Er liggen tapijten op de vloer en het restaurant is rijk gedecoreerd met een weldaad aan kleuren. Net zoals dat leuke koffietentje waar u geweest bent tijdens uw vakantie in Turkije! Kom helemaal in de vakantiesfeer met uw Dinercheque. In de zomer kunt u plaatsnemen in de idyllische achtertuin met vijver én grasveldje met speeltoestellen. Neem dus ook gerust uw kinderen mee! Met uw Dinercheque kunt u heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten bestellen. Onder de vleesgerechten vindt u veel kruidige schotels en spiesen met lamsvlees, kalfsvlees, kip en ossenhaas. Kunt u niet kiezen? Bestel dan met uw Dinercheque een gemengde schotel voor twee!

Ieder bord bij Turkoise is gevuld met vers bereide ingrediënten op de echte Turkse manier. Dit geldt ook voor de vegetarische gerechten. Ze hebben een aantal bijzondere groentegerechten, zoals een schotel met vers gebakken aubergine, tomaten en uien, geserveerd met een portie Turkse kaas. Dat wordt smullen met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Turkoise
Hoogstraat 86 C
5615 PS Eindhoven
Telefoon: 
040-2453666
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Turkoise

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Sala Thai

Eindhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Staringstraat 31
5615HC Eindhoven
Telefoon: 
0402434101
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Restaurant Sala Thai

Javaans Eetcafé Beek en Donk

Beek en Donk
A la carte, Afhalen, Indonesisch and Internationaal
Adres: 
piet van thielplein 29
5741 cp Beek en Donk
Telefoon: 
0492836776
Nationale Diner Cadeaukaart Beek en Donk Javaans Eetcafé Beek en Donk

Restaurant Mt. Everest

Eindhoven
A la carte, Afhalen and Nepalees
Adres: 
Gestelsestraat 9B
5615 LA Eindhoven
Telefoon: 
0402024005
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Restaurant Mt. Everest