Tout le Monde

Pijnacker (ZH)
Soort keuken: 
Hollands
Omschrijving: 

Als u een locatie zoekt voor een feestje of een besloten bijeenkomst hoeft u niet verder te zoeken dan het gezelligste gebouw van Pijnacker. Achter de deur van dit gebouw gaat een hele andere wereld schuil. Een hele gezellige, dat wel. Het is bij de inwoners van Pijnacker al een tijdje bekend dat Tout le Monde de aangewezen locatie is voor een trouwerij of gewoon een avondje uit eten. Het restaurant doet namelijk totaal niet onder voor de gezelligheid van het partycentrum. U kunt daar dan ook met een dinercheque van Diner Cadeau betalen.

Het is voor de inwoners van Pijnacker al tijden geen vraag meer wat ze moeten doen op een vrijdag avond. Het hele dorp loopt uit om met verve te vieren dat het weekend is begonnen. Dat doen ze door eerst eens lekker te gaan borrelen aan de bar, vervolgens wordt er gesmuld van een heerlijk diner en daarna een dansje gewaagd. De heilige drie eenheid van een gezellige avond.

Dat er gesmuld wordt van het eten is geen understatement. Met gerechten als de ‘Duivelse Gamba’s’ is het genieten wat de klok slaat. Het eten dat door de enthousiaste bediening wordt geserveerd is zonder twijfel smullen. Het is direct te proeven dat het keuken team met veel plezier en liefde voor u een maaltijd samenstelt. Dit doen zij dan ook 6 dagen per week, niet 7 want ze moeten toch een dagje rusten na een week zo veel tevreden gasten te helpen.

Komt u binnenkort een keertje buurten bij Tout le Monde? U bent namelijk altijd van harte welkom, ook voor arrangementen. Of als u een dinercheque van Diner Cadeau heeft.

Contactgegevens:

Tout le Monde
Noordweg 19
2641 AJ Pijnacker
Telefoon: 
015-3699239
Nationale Diner Cadeaukaart Pijnacker Tout le Monde

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oostlaan 1
2641DK Pijnacker
Telefoon: 
0153692461
Nationale Diner Cadeaukaart Pijnacker Da Gigino

Fratelli Pijnacker

Pijnacker
A la carte, Afhalen, Internationaal, Italiaans and Pizza
Adres: 
Raadhuisplein 1
2641DR Pijnacker
Telefoon: 
0158200233
Nationale Diner Cadeaukaart Pijnacker Fratelli Pijnacker
Adres: 
Oostlaan 26
2641DL Pijnacker
Telefoon: 
+310152010431
Nationale Diner Cadeaukaart Pijnacker De Drie Heeren (graag 24 uur van te voren reserveren om gebruik te maken van uw Diner Cadeaukaart.)