Toko Frederik

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen and Indonesisch
Omschrijving: 

Als u van de traditionele Indonesische keuken houdt, moet u bij Toko Frederik zijn met uw Dinercheque. U vindt Toko Frederik in de gezellige wijk Het Willemspark, pal naast het centrum van Den Haag. Het staat ook wel bekend als de beste toko in de stad! Iedereen die één keer bij Toko Frederik is geweest, komt er graag weer terug. Het vriendelijke personeel hoopt ook u spoedig te mogen verassen. Neem dan ook uw Dinercheque mee.

Toko Frederik is geen sterrenrestaurant, de medewerkers komen niet van de hotelschool en heel soms moet u even wachten als het druk is. Wel biedt Toko Frederik u heerlijke authentieke Indonische gerechten, vriendelijke bediening en een gezellige sfeer. Bovendien is dit alles ook nog eens heel schappelijk geprijsd én kunt u met de Dinercheque betalen. Voor een goede rijsttafel moet u bij Toko Frederik zijn. Geniet van een uitgebreid diner met bami, nasi, Indische eieren, gekruide vlees-, vis- en groentegerechten, verschillende soorten saté, sajoerboontjes, kroepoek, gebakken uitjes en nog veel meer. Een beetje sambal maakt het af! Bovendien kunt u zelf aangeven of u een mild, medium of pittig gerecht wil. Dat maakt Toko Frederik heel toegankelijk voor alle gasten.

Bij Toko Frederik is van alles mogelijk. Zo is het ook mogelijk om met uw Dinercheque eten af te halen voor thuis. Op de afhaalkaart vindt u meer dan dertig verschillende gerechten en Indonesische snacks. U kunt al een lekker gerecht afhalen vanaf €9. Bij Toko Frederik. Heel erg lekker en betaalbaar!

Contactgegevens:

Toko Frederik
Frederikstraat 225
2514LC Den Haag
Telefoon: 
070-3603125
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Toko Frederik

Meer restaurants in de buurt

Brasserie Up

Den Haag
A la carte, Afhalen, High tea, Lokaal and Lunch
Adres: 
Javastraat 69A
2585AG Den Haag
Telefoon: 
0703608381
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Brasserie Up

Blue Nile - Ethiopian Restaurant

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Weissenbruchstraat 18
2596 GJ Den Haag
Telefoon: 
0649820747
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Blue Nile - Ethiopian Restaurant

Hague 5 Sportsbar

Den Haag
Afhalen
Adres: 
Javastraat 132
2585 AX Den Haag
Telefoon: 
0703459001
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Hague 5 Sportsbar