Thermen la Mer

Almere (FL)
Soort keuken: 
Internationaal and Restaurant in een wellness
Omschrijving: 

Dat bij Thermen La Mer het doel is dat de gast zich compleet kan ontspannen is geen geheim. Het personeel trekt alles uit de kast om de gasten van deze thermen totaal te verwennen. Dit doen zij door middel van Sauna’s, massages, en alle wonderen die Wellness te bieden heeft. Maar wat men vaak vergeet na een dagje vol verwennerijen is de maag. Total Relaxation maakt hongerig. Vrees niet, bij Thermen La Mer is hier aan gedacht. Schuif aan tafel in het restaurant en laat u ook op gebied verwennen. Hier kunt u ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het gastvrije personeel van het restaurant ontvangt u met open armen. Zij staan onder leiding van een uitstekende chef-kok en zullen er alles aan doen dat u niets tekort schiet. Zij begrijpen als geen ander dat na een lange dag ontspannen het eten in een restaurant met hetzelfde gemak moet gaan. U mag natuurlijk op elk moment van de dag aanschuiven. Bijvoorbeeld na uw massage of na een bezoekje aan één van Kelo Sauna’s. Neem zonder problemen plaats in het restaurant of geniet van een warm zonnetje op het sfeervolle terras.

Het menu is samengesteld met een basis van de mediterraanse keuken. Maar hij is vervolgens beïnvloed door keuken van verschillende oorsprongen. Zo ook de Nederlandse keuken. Het is een kaart waar daadwerkelijk iedereen van kan genieten. Natuurlijk houdt men ook rekening met allergieën en vegetariërs. Het is immers van groot belang dat iedereen volop kan genieten. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Thermen la Mer
Scoutingpad 3
1351 GN Almere
Telefoon: 
036-5386888
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Thermen la Mer

Meer restaurants in de buurt

Eethuis Lila Almere

Almere
A la carte, Afhalen and Mediterraans
Adres: 
Deventerpad 40
1324 EG Almere
Telefoon: 
0368411377
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Eethuis Lila Almere

Sushi Maido

Almere
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Bottelaarpassage 7
1315 EN Almere
Telefoon: 
0368444192
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Sushi Maido
Adres: 
Bottelaarpassage 9
1315 EN almere
Telefoon: 
0641213859
Nationale Diner Cadeaukaart almere Mae Faa Thai Food Almere