Thermen la Mer

Almere (FL)
Soort keuken: 
Internationaal and Restaurant in een wellness
Omschrijving: 

Dat bij Thermen La Mer het doel is dat de gast zich compleet kan ontspannen is geen geheim. Het personeel trekt alles uit de kast om de gasten van deze thermen totaal te verwennen. Dit doen zij door middel van Sauna’s, massages, en alle wonderen die Wellness te bieden heeft. Maar wat men vaak vergeet na een dagje vol verwennerijen is de maag. Total Relaxation maakt hongerig. Vrees niet, bij Thermen La Mer is hier aan gedacht. Schuif aan tafel in het restaurant en laat u ook op gebied verwennen. Hier kunt u ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het gastvrije personeel van het restaurant ontvangt u met open armen. Zij staan onder leiding van een uitstekende chef-kok en zullen er alles aan doen dat u niets tekort schiet. Zij begrijpen als geen ander dat na een lange dag ontspannen het eten in een restaurant met hetzelfde gemak moet gaan. U mag natuurlijk op elk moment van de dag aanschuiven. Bijvoorbeeld na uw massage of na een bezoekje aan één van Kelo Sauna’s. Neem zonder problemen plaats in het restaurant of geniet van een warm zonnetje op het sfeervolle terras.

Het menu is samengesteld met een basis van de mediterraanse keuken. Maar hij is vervolgens beïnvloed door keuken van verschillende oorsprongen. Zo ook de Nederlandse keuken. Het is een kaart waar daadwerkelijk iedereen van kan genieten. Natuurlijk houdt men ook rekening met allergieën en vegetariërs. Het is immers van groot belang dat iedereen volop kan genieten. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Thermen la Mer
Scoutingpad 3
1351 GN Almere
Telefoon: 
036-5386888
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Thermen la Mer

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Bandastraat 84
1335JW Almere
Telefoon: 
0368449128
Nationale Diner Cadeaukaart Almere StarBBQ Almere

Woodstone Almere

Almere
Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Belfort 13
1315VA Almere
Telefoon: 
0363030310
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Woodstone Almere

Kimono Almere

Almere
A la carte and Afhalen
Adres: 
Belfort 16
1315 VB Almere
Telefoon: 
0365303244
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Kimono Almere