Taverna Nikos

Mierlo (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het gezellige plaatsje Mierlo, en houdt u daarbij wel van lekker Grieks eten? Dan hebben wij wellicht dé perfecte aanbieding voor u! U kunt nu namelijk heerlijk Grieks gaan eten in het gezellige restaurant Taverna Nikos, een restaurant dat de lekkerste Griekse specialiteiten voor u op tafel zet! Wanneer u het restaurant binnenstapt waant u zich direct in Griekenland. Dit komt door de witte muren en ornamenten, de marmeren vloeren en de verder eenvoudige inrichting. Op het terras lijkt het al helemaal alsof u op het terras van een Grieks restaurantje zit, vanwege het patroon van het terras en de mooie muurschilderingen op de omheining.

Op de menukaart van Taverna Nikos staan vele verschillende warme en koude Griekse gerechten, waar u uiteraard een keuze uit kunt maken bij uw bezoek met uw dinercheque. Zo kunt u met uw dinercheque bijvoorbeeld genieten van het traditionele gerecht Gyros in rode wijnsaus. Deze gyros zijn bereid met ui, paprika en champignons en zijn afgeblust met Mavrodaphne wijn en gegratineerd met kaas. Wilt u zich door de chef mee laten nemen op ontdekkingsreis door de Griekse keuken? Bestel dan de Griekse Proeverij, een proeverij van zeven gangen met steeds wisselende kleine gerechtjes!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit traditionele Griekse restaurant en bent u wel toe aan een avondje echt Grieks genieten? Kom dan op bezoek bij Taverna Nikos en vergeet niet uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Taverna Nikos
Dorpsstraat 71
5731 JG Mierlo
Telefoon: 
0492664968
Nationale Diner Cadeaukaart Mierlo Taverna Nikos

Meer restaurants in de buurt

DenHeuvel

Mierlo
A la carte
Adres: 
Heuvel 2
5731 AM Mierlo
Telefoon: 
0492661258
Nationale Diner Cadeaukaart Mierlo DenHeuvel

Lilie

Helmond
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoofdstraat 138-140
5706 AN Helmond
Telefoon: 
0492536003
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Lilie
Adres: 
Bekelaar 20A
5731 PG Mierlo
Telefoon: 
0492661391
Nationale Diner Cadeaukaart Mierlo Hof van Huijbers