Tante Truus Pannenkoeken

Houten (UT)
Soort keuken: 
Afhalen and Pannenkoeken
Omschrijving: 

Aan de Piazza 83 in Houten vindt u restaurant Tante Truus Pannenkoeken, een pannenkoekenrestaurant voor jong en oud. U herkent het restaurant aan de mooie hoge ramen aan de voorzijde van het pand, die binnen voor een fijne lichtinval zorgen. De rest van het licht wordt verzorgd door prachtige industriële lampen die in grote getalen aan het plafond hangen. U bent bij dit moderne en gezellige pannenkoekenrestaurant van harte welkom met uw dinercheque voor een fijne avond pannenkoeken eten. Dit kan met vrienden of met collega’s, maar ook met het hele gezien, de hele familie of een kinderpartijtje. Tante Truus Pannenkoeken is er namelijk voor kinderen én volwassenen en allen kunnen hier dan ook een fijne avond uit verwachten met hun dinercheque.

Op het menu staan uiteraard vele verschillende soorten pannenkoeken. Van zoete pannenkoeken met stroop, appel of aardbeien tot hartige pannenkoeken met spek, ham, champignons of kaas. Kinderen genieten hier van speciale kinderpannenkoeken en ook aan de twijfelaars is gedacht. Het is namelijk mogelijk om pannenkoeken te bestellen die zijn opgedeeld in twee verschillende soorten of zelfs met vier verschillende soorten beleg. Veel keuze dus met uw dinercheque, zelfs wanneer u geen liefhebber bent van pannenkoeken. In dat geval staan er op de kaart namelijk ook genoeg andere gerechten waar u van kunt komen genieten.

Bent u wel toe aan een ontspannen avond uit in Houten? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel bij Tante Truus Pannenkoeken. De bediening en het keukenteam van Tante Truus heten u alvast van harte welkom in het restaurant en hopen u spoedig te mogen ontvangen met uw dinercheque.

Contactgegevens:

Tante Truus Pannenkoeken
Piazza 83
3995XL Houten
Telefoon: 
0612907948
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Tante Truus Pannenkoeken

Meer restaurants in de buurt

Heren van Houten

Houten
A la carte and Wijnbar
Adres: 
Het Rond 160
3995DP Houten
Telefoon: 
0302687054
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Heren van Houten
Adres: 
Herenweg 6
3991DS Houten
Telefoon: 
0302746272
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Dinner At Six (di,wo,do)

Sushi Station Houten

Houten
Afhalen and Sushi
Adres: 
Prins Bernhardweg 1b
3991 DE Houten
Telefoon: 
0302690288
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Sushi Station Houten