Také Sushi

Beek (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Sushi
Omschrijving: 

Aan de Markt 1 in Beek vindt u restaurant Také Sushi. Wij zijn een restaurant die u graag het beste van het beste biedt. Zo hebben wij een team dat samengesteld dat vrolijk en hard te werk gaat, maar ook vriendelijk naar u is. Heeft u een vraag of opmerking? Dat is geen enkel probleem, u kunt namelijk altijd bij ons terecht. Wij accepteren graag uw dinercheque en in ruil daarvoor krijgt u lekker eten en een hele goede service! Er is in ons restaurant ook rekening gehouden voor degene die in een rolstoel zitten.

U kunt bij ons terecht voor heerlijke vis en lekkere stukken vlees, maar ook als u liever vegetarisch eet bent u altijd welkom. Zoals eerder gezegd krijgt u in ruil voor uw dinercheque lekker eten, maar dus ook veel aanbod aan lekker eten! Onze koks maken iedere dag de gerechten opnieuw klaar met de beste producten en ingrediënten. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u goed en kwaliteitsvol eten kunt eten. Ook dat is een fijne extra als u met uw dinercheque iets komt eten! Een paar gerechten van de kaart zijn: Sakamaki TomTom, Maki Takuan en Sakamaki Kampung. Ook is er een uitgebreide drankkaart aanwezig waar u de lekkerste drankjes kunt combineren met uw gerecht.

U en uw gezelschap zijn van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur van harte welkom! De keuken sluit om 21:00 uur, dus wees er op tijd bij! Neem ook gerust uw dinercheque mee, zodat wij deze kunnen verzilveren.

Contactgegevens:

Také Sushi
Markt 1
6191JG Beek
Telefoon: 
0433112600
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Také Sushi

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kreta Beek

Beek
A la carte, Afhalen, Grieks, Vis and Vlees
Adres: 
Aldenhofstraat 80
6191GW Beek
Telefoon: 
046-4362151
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Restaurant Kreta Beek

Bak & Brouw, Bier-Burgers-Pizza

Beek
All you can eat, Buffet, Pizza and Tapas
Adres: 
Markt 1
6191JG Beek
Telefoon: 
0433112600
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Bak & Brouw, Bier-Burgers-Pizza
Adres: 
Wethouder Sangersstraat 112
6191 NA Beek
Telefoon: 
0464370806
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Bakker Bart Beek