Taj Mahal (geen e-vouchers)

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Utrecht waar u met uw dinercheque lekker Indiaas kunt eten? Breng dan een bezoek aan hét Indiase specialiteitenrestaurant van de stad dat daar al meer dan 30 jaar een begrip is: restaurant Taj Mahal in de Zadelstraat. De magie van restaurant Taj Mahal zit he in de betrouwbare en warme sfeer, de gastvrije bediening en de unieke specialiteiten die er worden geserveerd. U waant zich echt in India wanneer u Taj Mahal bezoekt met vrienden, familie of collega’s. U kunt deze Indiase beleving nu zelf gaan ervaren met uw dinercheque wanneer u een tafeltje reserveert in dit sfeervolle restaurant.

De keuken en de á la carte menukaart van Indiaas specialiteiten restaurant Taj Mahal bieden erg veel mogelijkheden. Laat u met uw dinercheque verassen door een menu van de chef, of houd zelf de touwtjes in handen en kies de gerechten van de kaart die u het meest aanspreken. Zowel voor de kenner van de Indiase keuken als voor diegenen die voor het eerst kennis maken met deze veelzijdige cuisine staan er perfecte gerechten op de kaart. Vraag vooral aan de bediening om u te adviseren over de verschillende gerechten en bijvoorbeeld de pittigheid ervan, daarin zitten namelijk grote verschillen tussen de gerechten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit kleine stukje India midden in Utrecht? Kom dan met uw dinercheque een bezoek brengen aan specialiteitenrestaurant Taj Mahal en laat u geheel meevoeren in Indiase sferen.

Contactgegevens:

Taj Mahal (geen e-vouchers)
Zadelstraat 32
3511LV Utrecht
Telefoon: 
0302314530
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Zadelstraat 22
3511 LV Utrecht
Telefoon: 
0306966582
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht bij Moov (Reserveren)

Meat & More

Utrecht
A la carte and Vlees
Adres: 
De Mariastraat 8
3511LP Utrecht
Telefoon: 
0302332658
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Meat & More
Adres: 
Boterstraat 15
3511LZ Utrecht
Telefoon: 
0306332370
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Le Mignon