't Veen Eten en Drinken (GEEN E-VOUCHERS)

Roelofarendsveen (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de Langeweg 16 in Roelofarendsveen vindt u restaurant ’t Veen eten & drinken. In dit restaurant kunt u lekker komen lunchen of uitgebreid komen dineren met uw dinercheque. Het is gevestigd in een mooi Hoekpand en beschikt over een groot zonnig terras aan het water, waar u een lekker kopje koffie kunt komen drinken. De omgeving van ’t Veen is rijk aan recreatiemogelijkheden, waardoor een bezoek aan dit restaurant makkelijk te combineren is met een dagje uit in het Groene hart. U kunt bijvoorbeeld een tochtje maken in een kano, of de mooie fiets- en wandelpaden in de omgeving verkennen.

Restaurant ’t Veen eten en drinken kent verschillende menukaarten, waaronder de kaart met ‘terras toppers’. Hierop staat onder andere het huisbier van ’t Veen eten & drinken, dat ‘van ’t achterekkie’ heet. Ook kunt u op het terras genieten van een fles rosé of prosecco en bijvoorbeeld een perziksmoothie met vanilleijs en slagroom. ’s Avonds geniet u van een pasta peste met zongedroogde tomaatjes, gegrilde groentes en parmezaan of een zalmfilet met kruidenroomkaas, aardappeltjes en groente. Voor de kleine bezoekers zijn er speciale kindermenu’s, waaronder frites met kipnuggets of een kaassouflé.

Naast een restaurant is ’t Veen eten & drinken ook een café en kroeg. In het weekend kunt u daar tot in de late uurtjes genieten van een lekker biertje, een goed glas wijn of een glas whisky. Op de tap en op de fles zijn er meer dan 25 verschillende soorten speciaalbier, en ook het wijnassortiment en de keuze uit verschillende whisky’s is erg groot. Informeer vooral aan de bar naar de whisky van de maand!

Contactgegevens:

't Veen Eten en Drinken (GEEN E-VOUCHERS)
Langeweg 16
2371EG Roelofarendsveen
Telefoon: 
0713314585
Nationale Diner Cadeaukaart Roelofarendsveen 't Veen Eten en Drinken (GEEN E-VOUCHERS)

Meer restaurants in de buurt

Plantage 87

Oude Wetering
A la carte, Bib Gourmand, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Plantage 87
2377AE Oude Wetering
Telefoon: 
+310715427733
Nationale Diner Cadeaukaart Oude Wetering Plantage 87

Stix & Bowls

Roelofarendsveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wilgenstraat 38
2371 XJ Roelofarendsveen
Telefoon: 
0620076869
Nationale Diner Cadeaukaart Roelofarendsveen Stix & Bowls

Brasserie Milo

Kaag
A la carte and Lunch
Adres: 
Julianalaan 58
2159 LC Kaag
Telefoon: 
0252544215
Nationale Diner Cadeaukaart Kaag Brasserie Milo