Strandrestaurant Meijer aan Zee

Zandvoort (NH)
Soort keuken: 
Cocktailbar, Lunch and Strandtent
Omschrijving: 

Als u wilt genieten van een heerlijk diner op het strand, of na een dagje uitwaaien onder het genot van een wijntje wilt bijkomen bij de openhaard, kunt u altijd terecht bij Meijer aan Zee. Dit strandrestaurant is het leukste van Zandvoort en u kunt hier met uw Dinercheque het hele jaar door genieten van de meest verse producten. Onze menukaart wisselt elk seizoen en wij bieden elke dag de “Catch of the Day” aan. Op ons uitgebreide lunch- en dinermenu staan genoeg verschillende hapjes om de hele familie te verblijden. Zo zijn er speciale kindergerechten en kunt u uw eigen pizza samenstellen, maar u kunt ook proberen van ons zorgvuldig samengestelde menu. Hierbij kunt u ook kiezen van onze uitgebreide wijnselectie.

 

Kom dus met uw Dinercheque genieten bij strandrestaurant Meijer zowel met ontbijt, lunch, diner als high tea, high wine en borrel. Bij high wine schenken wij u twee glazen wijn naar keuze en serveren hierbij verschillende hartige tapa’s. Ook beschikken wij over een eigen cocktailbar, waar wij versbereide cocktails serveren. In het romantische decor kunt u heerlijk met de hele familie neerploffen of u kunt uitgebreid met zijn tweeën dineren en genieten van de ondergaande zon.

 

Wij nodigen u dus uit met uw Dinercheque om snel langs te komen bij restaurant Meijer. Wij zijn zeven dagen per week en het gehele jaar geopend dus we staan altijd klaar om u te verwelkomen. Tot snel!

Contactgegevens:

Strandrestaurant Meijer aan Zee
Strandafgang de Favauge, paviljoen 16
2042 TV Zandvoort
Telefoon: 
0235713310
Nationale Diner Cadeaukaart Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee

Meer restaurants in de buurt

Beachclub Fuel

Overveen (Bloemendaal aan Zee)
A la carte and Strandtent
Adres: 
Zeeweg 84
2022XE Overveen (Bloemendaal aan Zee)
Telefoon: 
023-5736433
Nationale Diner Cadeaukaart Overveen (Bloemendaal aan Zee) Beachclub Fuel

Beachclub No5

Zandvoort
A la carte and Strandtent
Adres: 
Strandafgang 5
2042AA Zandvoort
Telefoon: 
0235716119
Nationale Diner Cadeaukaart Zandvoort Beachclub No5

BAZ Zandvoort

Zandvoort
A la carte
Adres: 
Strandafgang de Favauge 14
2042 TV Zandvoort
Telefoon: 
0235715203
Nationale Diner Cadeaukaart Zandvoort BAZ Zandvoort