Steakhouse The Golden Bull

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wilt u graag een heerlijke steak eten met uw dinercheque in het centrum van de mooie stad Haarlem? Dan kunnen wij u met veel plezier vertellen dat u vanaf nu welkom bent om met vrienden, familie of andere kennissen te komen dineren bij Steakhouse the Golden Bull aan de Zijlstraat 39. Dit is midden in het centrum van Haarlem en dit betekent dat u voor of na uw bezoek aan het steakhouse zeer gemakkelijk een andere leuke activiteit kunt ondernemen in het bruisende stadscentrum. In het restaurant heerst een laagdrempelige no nonsense sfeer, waardoor u zich er waarschijnlijk snel thuis zult voelen. In de zomermaanden kunt u bovendien plaatsnemen op het ruime terras. Het gehele jaar door is uw dinercheque bovendien net zo welkom als u zelf!

In de keuken van Steakhouse The Golden Bull bereidt de chef iedere avond voor u de lekkerste stukken vlees. Zo kunt u met uw dinercheque proeven van een New Zealand rib-eye. Dit is een zeer smaakvol stuk vlees dat door het gehele stuk heen vet bevat. Dit zorgt voor de bijzondere en malse smaak van dit stuk vlees. Daarnaast kunt u ook een rump Argentina bestellen, dit is een prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Het is zeer smaakvol en heeft een stevige bite. Bent u niet zo van het vlees? U kunt ook een lekker stuk zalm van de grill bestellen!

Laat u verassen door alle mogelijkheden die u heeft bij Steakhouse The Golden Bull met uw dinercheque. Het team van The Golden Bull hoopt u snel welkom te mogen heten in hun restaurant.

Contactgegevens:

Steakhouse The Golden Bull
Zijlstraat 39
2011TK Haarlem
Telefoon: 
0235319733
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Steakhouse The Golden Bull

Meer restaurants in de buurt

India Palace

Haarlem
A la carte, Afhalen, Indiaas and Internationaal
Adres: 
Gedempte Oude Gracht 29
2011GL Haarlem
Telefoon: 
0235420577
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem India Palace

Bistrobar Indonesia

Haarlem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zijlstraat 49
2011TK Haarlem
Telefoon: 
0237370080
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Bistrobar Indonesia

Restobar Arroz

Haarlem
A la carte
Adres: 
Botermarkt 7
2011 XL Haarlem
Telefoon: 
0238442876
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restobar Arroz