Steakhouse Dalmacija

Brunssum (LI)
Soort keuken: 
Afhalen and Internationaal
Omschrijving: 

In het centrum van het Limburgse plaatsje Brunssum, aan het Lindeplein, vindt u Steakhouse Dalmacija. Dagelijks opent hier de keuken van 16.00 tot 23.00 en op zon- en feestdagen zelfs al vanaf 12.00. Roko en zijn Zlata zij de trotse eigenaren van Dalmacija en zullen u gastvrij ontvangen. De horeca heeft geen geheimen meer voor Roko en Zlata door hun ervaring van meer dan 20 jaar. Zij bezorgen u een avond om niet snel te vergeten! Aan het eind van het avond rekent u makkelijk af met uw Dinercheque van Diner Cadeau.

Op de kaart van Dalmacija vindt u een mooie mengeling van typische Balkan gerechten en internationale klassiekers. Ook de overheerlijke wijnen en likeuren van de Balkan horen hier bij. De specialiteiten van het huis zijn de Balkan steaks, waar Roko en Zlata erg trots op zijn. Daarnaast staan er op de kaart Argentijnse steaks, heerlijke visgerechten en andere Balkanspecialiteiten. Ook is er genoeg keuze in heerlijke bijgerechten en desserts om uw vingers bij af te likken. Het is ook een aanrader om met meerdere mensen te genieten van een van de schotels.

Dalmacija is uiteraard vernoemd naar de Kroatische streek Dalmatië. Dit is de geboortestreek van Roko en Zlata Dalmatië is door zijn rijke geschiedenis en prachtige natuur een geliefde plek voor toeristen. Maar duizenden jaren geleden was Dalmatië ook al bekend bij de oude Grieken.

Toch hoeft u geen lange reis te maken om van de bijzondere sfeer, het heerlijke eten en de gastvrijheid van dit mooie gebied te proeven. U gaat simpelweg met uw Dinercheque naar Dalmacija Brunssum. 

Contactgegevens:

Steakhouse Dalmacija
Lindenplein 4B
6444 AT Brunssum
Telefoon: 
045-5271351
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Steakhouse Dalmacija

Meer restaurants in de buurt

Canadian Corner

Brunssum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Akerstraat 7A
6445 CL Brunssum
Telefoon: 
045-5255454
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Canadian Corner

Balkan Restaurant Macedonie

Brunssum
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Lindeplein 15
6444 AT Brunssum
Telefoon: 
045-3690516
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Balkan Restaurant Macedonie

Kriti

Brunssum
Grieks
Adres: 
Akerstraat 132
6445 CT Brunssum
Telefoon: 
045-5252272
Nationale Diner Cadeaukaart Brunssum Kriti