Steakhouse Cunera

Rhenen (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Steakhouse and Vlees
Omschrijving: 

Steakhouse Cunera, met uw dinercheque eten in western stijl! Steakhouse Cunera is sfeervol ingericht en de inrichting past volledig bij het thema. Het is een restaurant waar u zeker met jong en oud kunt eten. Het is ook een uitstekend restaurant om uw feest of partij te vieren. Wilt u liever vergaderen bij Steakhouse Cunera? Dan is dat ook geen enkel probleem! In de omgeving van Steakhouse Cunera kunt u heerlijk wandelen of een fietstocht maken. Ten oosten van de stad Rhenen ligt namelijk het bos gebied de Grebbeberg. Hier kunt u uitkijken over de Rijn en de Betuwe en helemaal tot rust komen! Tussendoor kunt u met uw dinercheque lekker lunchen of een kopje koffie drinken bij Steakhouse Cunera. Ook kunt u de dag afsluiten met een heerlijk diner.

Op de kaart van Steakhouse Cunera staan verschillende soorten gerechten. Van vis tot vlees tot heerlijke vegetarische gerechten! Ze zijn allemaal te betalen met uw dinercheque! Een aantal gerechten van de kaart zijn: spies van de grill, burgers, gegrilde maïskolf, sliptong, salades, gegrilde gamba’s en nog veel meer! Ook zijn er verschillende kindergerechten aanwezig waaronder: frikandel met frietjes en mayo, kroket met frietjes en mayo, en kipfingers met frietjes en mayo. Genoeg lekkers voor jong en oud dus!

U bent iedere dag van harte welkom van 10:00 uur tot 22:00 uur voor een heerlijke lunch of diner met uw dinercheque! Steakhouse Cunera hoopt u snel eens te mogen verwelkomen!

Contactgegevens:

Steakhouse Cunera
Grebbeweg 1
3911AS Rhenen
Telefoon: 
0317612426
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Steakhouse Cunera

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Grebbeweg 103-105
3911AV Rhenen
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Hotel 't Paviljoen

De Grebbeberg

Rhenen
Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Grebbeweg 101
3911AV Rhenen
Telefoon: 
0317621714
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen De Grebbeberg

Bonsai Sushi

Rhenen
A la carte, Afhalen and Sushi
Adres: 
Herenstraat 32
3911 JE Rhenen
Telefoon: 
0317745924
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Bonsai Sushi