Steakhouse Cunera

Rhenen (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Steakhouse and Vlees
Omschrijving: 

Steakhouse Cunera, met uw dinercheque eten in western stijl! Steakhouse Cunera is sfeervol ingericht en de inrichting past volledig bij het thema. Het is een restaurant waar u zeker met jong en oud kunt eten. Het is ook een uitstekend restaurant om uw feest of partij te vieren. Wilt u liever vergaderen bij Steakhouse Cunera? Dan is dat ook geen enkel probleem! In de omgeving van Steakhouse Cunera kunt u heerlijk wandelen of een fietstocht maken. Ten oosten van de stad Rhenen ligt namelijk het bos gebied de Grebbeberg. Hier kunt u uitkijken over de Rijn en de Betuwe en helemaal tot rust komen! Tussendoor kunt u met uw dinercheque lekker lunchen of een kopje koffie drinken bij Steakhouse Cunera. Ook kunt u de dag afsluiten met een heerlijk diner.

Op de kaart van Steakhouse Cunera staan verschillende soorten gerechten. Van vis tot vlees tot heerlijke vegetarische gerechten! Ze zijn allemaal te betalen met uw dinercheque! Een aantal gerechten van de kaart zijn: spies van de grill, burgers, gegrilde maïskolf, sliptong, salades, gegrilde gamba’s en nog veel meer! Ook zijn er verschillende kindergerechten aanwezig waaronder: frikandel met frietjes en mayo, kroket met frietjes en mayo, en kipfingers met frietjes en mayo. Genoeg lekkers voor jong en oud dus!

U bent iedere dag van harte welkom van 10:00 uur tot 22:00 uur voor een heerlijke lunch of diner met uw dinercheque! Steakhouse Cunera hoopt u snel eens te mogen verwelkomen!

Contactgegevens:

Steakhouse Cunera
Grebbeweg 1
3911AS Rhenen
Telefoon: 
0317612426
Nationale Diner Cadeaukaart  Steakhouse Cunera

Meer restaurants in de buurt

Molen de Zwaluw

Kesteren
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren
Telefoon: 
0488-488833
Nationale Diner Cadeaukaart  Molen de Zwaluw

Panorama De Blaauwe Kamer

Wageningen
A la carte, Lunch and Pannenkoeken
Adres: 
Blaauwe Kamer 14
6702PA Wageningen
Telefoon: 
0317-421410
Nationale Diner Cadeaukaart  Panorama De Blaauwe Kamer

De Koning van Denemarken

Rhenen
A la carte, Eetcafé, Frans, Hollands and Lunch
Adres: 
Utrechtsestraatweg 2
3917TS Rhenen
Telefoon: 
0317612085
Nationale Diner Cadeaukaart  De Koning van Denemarken