Steakhouse Buenos

Geldrop (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bij de Zwembadweg in Geldrop kunt u met uw Dinercheque terecht bij Restaurant Buenos voor een zomerse maaltijd. Kom helemaal tot rust aan het ruime terras aan het water. Wie had gedacht dat Geldrop zo’n mooi plekje had! In combinatie met de exotische menukaart lijkt het net alsof u op vakantie bent in Mexico of Argentinië.

Steakhouse Buenos is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 12:30. In de middag kunt u met uw Dinercheque komen lunchen of een lekker stukje taart komen eten. Zo serveren ze bijvoorbeeld bananen parfaittaart met caramelsaus en apple crumble uit de oven met vanilleijs. Perfect voor bij de koffie na een ochtendje zwemmen in het naastgelegen zwembad. Heeft u iets te vieren? Ga dan voor de high tea. U kunt dan genieten van allerlei kleine gerechtjes onder het genot van een kopje thee. Dit arrangement is aan te vragen in verschillende prijsklassen. Maar feestelijk is het natuurlijk altijd!

De dinerkaart bestaat voornamelijk uit een smakelijke en royale vleesgerechten. Met uw Dinercheque heeft u ruim de keus. Uiteraard kunt u bij Steakhouse Buenos verschillende soorten steaks bestellen, waaronder één van 750 gram! Wilt u liever een Mexicaans gerecht? Ga dan voor de fajita met ossenhaas, kip of groenten. Onder de bijgerechten vindt u onder andere geroosterde maiskolven en uienringen. Kinderen kunnen ook allerlei Zuid-Amerikaanse lekkernijen krijgen. Dat maakt Steakhouse Buenos de perfecte plek om met uw hele gezin naar toe te gaan. Neem dan ook uw Dinerbon mee!

Contactgegevens:

Steakhouse Buenos
Zwembadweg 15
5663 PL Geldrop
Telefoon: 
040-2868046
Nationale Diner Cadeaukaart Geldrop Steakhouse Buenos

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Korte Kerkstraat 30-32
5664 HH Geldrop
Telefoon: 
0402868611
Nationale Diner Cadeaukaart Geldrop Bakker Bart Geldrop
Adres: 
Korte Kerkstraat 30-32
5664 HH Geldrop
Telefoon: 
0402868611
Nationale Diner Cadeaukaart Geldrop Bakker Bart Geldrop

Akira

Geldrop
A la carte and Sushi
Adres: 
Langstraat 46
5664 GH Geldrop
Telefoon: 
0408451780
Nationale Diner Cadeaukaart Geldrop Akira