Steakhouse Amadeus Silvolde

Silvolde (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

De formule van Restaurant/Steakhouse Amadeus is vaak geïmiteerd, maar nog nooit geëvenaard. Al sinds het prille begin dertig jaar geleden is restaurant een doorslaand succes in zowel onze vestiging in Ede als in Silvolde. Kom met uw dinercheque hier eens heerlijk genieten.

Onze dinerkaart is extreem uitgebreid. Wij bieden alles van vegetarische gerechten tot vis en natuurlijk heel veel soorten vlees. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide dessertkaart waarbij u uw vingers zult aflikken.

Een bezoek aan Amadeus kan heel goed met de hele familie. Voor de kleintjes heben wij een speciale kinderkaart en na afloop mogen zij een leuk cadeautje uitzoeken. Ook is er speelgoed en zijn er kleurplaten zodat uw kind zich heerlijk zal vermaken.

Voor rokers is er bij Amadeus een speciale rookruimte met prachtige chesterfields waarop u heerlijk kunt loungen terwijl u geniet van uw sigaret of sigaar. Ondertussen serveren wij u een heerlijk aperitief of digestief.

De vleesliefhebber moet absoluut ons vlees proberen uit de dry aged rijpings cel. Vlees wordt hierin weken gerijpt. Wanneer het vlees uit de cel komt voelt het hard en droog aan met een zwarte kant. Wij snijden deze zwarte korst weg en daaronder verschijnt helder rood en boterzacht vlees. Zo heeft u het nog nooit gegeten.

In onze gezellige ambiance is het heerlijk toeven. De open keuken, de mooie decoraties, de warme openhaardjes; alles zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. Voor uw borrel hebben wij een mooie bar.

Wij hopen u snel met uw Dinercheque te kunnen verwelkomen. Parkeren kan gemakkelijk in onze ruime gratis parkeergarage. Tot snel!

Contactgegevens:

Steakhouse Amadeus Silvolde
Terborgseweg 67
7064AB Silvolde
Telefoon: 
0315346800
Nationale Diner Cadeaukaart Silvolde Steakhouse Amadeus Silvolde

Meer restaurants in de buurt

Bij Ons Silvolde

Silvolde
A la carte, Afhalen and Tapas
Adres: 
Markt 1
7064AZ Silvolde
Telefoon: 
0315345020
Nationale Diner Cadeaukaart Silvolde Bij Ons Silvolde

Grand Café Restaurant Groeskamp

Doetinchem
A la carte and Lunch
Adres: 
Koopmanslaan 3
7005BK Doetinchem
Telefoon: 
0314370480
Nationale Diner Cadeaukaart Doetinchem Grand Café Restaurant Groeskamp

Yo Fruits

Terborg
Afhalen
Adres: 
Hoofdstraat 58A
7061 CL Terborg
Telefoon: 
0629235634
Nationale Diner Cadeaukaart Terborg Yo Fruits